no

Ilyen fürdőruhákban jár majd strandolni 2014-ben!

Hetedik alkalommal rendezték meg Spanyolországban a Munkaügyi Minisztérium és az Ipari és Kereskedelmi Kamara kezdeményezése által alapított Gran Canaria Moda Cálida elnevezésű divathetet. Az egyre népszerűbb program küldetése, hogy versenyképesebbé tegye a helyi textilipart és a divat illetve a szakmaiság szinonimájává váljon az országban és külföldön egyaránt.

A nemzetközi trendekbe abszolút beépíthető, főleg minőségi és eredeti fürdőruhákat-fehérneműket felvonultató showt a szigetvilág vegyes kulturális élete, éghajlati jellemzői, mint a fény, a hő vagy passzátszelek egyaránt befolyásolták idén – írja a hola.com.

A Kanári-szigetek névadó tagjaként emlegetett Gran Canaria-i 2014-es tavaszi/nyári divatbemutatón jellemzően trópusi minták, csíkok és modern grafikák kaptak helyet a kifutón, színárnyalatokban pedig az arany, az ezüst, a friss menta, datolyaszilva, lila, narancs, jázmin és a tenger színei játszották a főszerepet.

Az idén kockázatos kollekciót felvonultató Alida Dominguez fémes szöveteket párosított a fóliával, Antonio Sangoó „Don't Stop” névre keresztelt kollekciója pedig futurisztus vonalvezetésével hívta fel magára a figyelmet. Nuria González „White Mama” nevű gyűjteménye hasonlóképpen egy jövőképet mutatott be egyszerű formavilágával és vászon anyagaival.

Aurelia Gil színes, különös helyeken kivágott strandruháira leginkább az expresszionista festmények és a japán nyomatok voltak jellemzőek, a Banana Moon-t pedig a kaliforniai strandok bohém és nőies világa ihlette az idei évben. Az ötvenes éveket idéző kollekció tele volt kacér fodrokkal, vidám mintákkal és modern kivágásokkal, de a márka nem feledkezett meg a kötelezőnek számító trópusi mintákról, csíkos és virágos darabokról sem.

Andres Sarda egy 12 darabos limitált szériás gyűjteményt vonultatott fel, mely az elmúlt 12 év legnépszerűbb fürdőruháit tartalmazta. Egyik kedvencünk a Como un pez en el agua (Mint hal a vízben) nevű márka egyszerre régi és modern stílusú, 2014-es kollekciója volt, melynél a tervezők a falatnyi bikiniket könnyű selyem kaftánnal és brazil stílusú alsóval kombinálták. Nézegessen eredeti, nőies és egzotikus strandszereléseket a galériában!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek