OFFLINE

Csiganyálas kezelés az új őrület

2013. július 21., vasárnap 11:28

Nincs új a Nap alatt, a csiganyálkát már 2011-ben használták kozmetikai célokra, sőt, biztos korábban is, de arról nem írtunk. Mégis, most egy japán kozmetika képes azzal kivívni többek közt a CNN, a Reuters és a Telegraph figyelmét, hogy csigákat használnak az egyik szépészeti kezelésük alatt. A "Celeb Escargot Course" névre keresztelt kezelés azt jelenti a tokiói Ci:z.Labo-ban, hogy a vendég arcára 110 dollárnyi jenért (25 ezer forint) 5 percre tesznek egy pár csigát. Az egy órás kezelés 241 dollárba, 54 ezer forintba kerül, ennek keretében csigás krémekkel is masszírozzák a páciens arcát.

Ön kipróbálná a kezelést?

  • 62
    Igen, tetszik!
  • 449
    Nem, ez undorító
  • 120
    Igen, de nem ilyen drágán

A kezelést végző kozmetikus alapos arctisztítás után a vendég arcára és homlokára helyez három csigát, melyek ott mászkálnak egy kicsit és összenyálkázzák a bőrét. Hogy pontosan milyen fajta csigákat használnak, nem derül ki a cikkekből, de az biztos, hogy a szalon 5 csigáját tisztán tartják, organikus zöldségekkel etetik és koszosan nem rakják a páciensek arcára. Az újságírók, akik kipróbálták a kezelést, azt mondták, puhább lett a bőrük, a megkérdezett bőrgyógyász, Dr. Stephen Mandy szerint viszont az egész humbug. Ön fizetne 25 ezret egy csigás kezelésért, vagy undorítónak tartja az egészet? Esetleg a csigázást jó ötletnek tartja, csak a tokiói árat sokallja?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta