OFFLINE

Negyedmillió forintért öné lehet Bambi

2013. július 19., péntek 11:32

Nemrég írtunk egy posztot, amiben bemutattuk, hogy melyek azok a ruhadarbok és kiegészítők, amiket a leginkább ununk a híreségeken és a divatbloggereken. A listára felkerült a Kenzo tigrisfejjel ellátott pulcsija, de ugyanígy beállhatott volna a sorba a Givenchy rotweileres felsője is.

A francia divatház tökéletesen ráérzett arra, hogy a divatot kedvelő és fizetőképes, fiatalabb korú vásárlók az egyedi mintákat és motívumokat keresik, hiszen egy sima fehér ingről nem fogja senki 200 méterről azt mondani, hogy "Jé, ez nem egy Calvin Klein ing?". Ezzel szemben az állatok képével tarkított ruhadarabok hamar bejárják az internetet és mindenki felismeri majd, ha az utcán látja.

Önnek kéne Bambi ennyiért?

  • 30
    Naná, bárcsak már lehetne kapni!
  • 16
    Ha lenne elég pénzem, akkor megvenném
  • 185
    Olcsón se kéne ez a vacak

A Givenchy az őszi-téli szezonban sem hagy minket könnyen azonosítható pulóver nélkül: a hűvösebb hónapok alatt Bambival díszített felsőben parádézhatunk az utcán. Jelenleg nem kapható, csak októbertől találhatjuk meg az üzletek polcain, azonban ha biztosan szeretné magáénak tudni, itt előrendelheti közel 280 ezer forintért. Ha ezt sokallja, akkor van egy jó hírünk: a minta atlétán is elérhető lesz, az "csak" 125 ezer forintba kerül majd. Természetesen a divatvilág bennfentesei már most magukénak tudhatnak egy-egy darabot, lencsevégre kapták például az ex-Vogue szerkesztőt, Carine Roitfeld-t is benne. Galériánkban megtalálja őt, Amanda Seyfriedet, mint kampányarcot, és a termékeket is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta