OFFLINE

Ilyen bakikkal rontunk menő szerelésünkön

2013. július 16., kedd 14:23

A sztárstylistok szerint a tökéletesen szabott designruhákat egy oda nem illő frizurával vagy sminkkel a legkönnyebb elszúrni, de hasonlóan félresiklik a szettünk, ha túlzásba visszük a ruhákra pakolt felesleges díszítéseket vagy kiegészítőket.

Közönséges kinézetet kölcsönöz ruhánknak például a több szezon óta népszerű koponyás táska vagy gyűrű, egy vörösszőnyegre szánt galléros póló apró zsebbel, de nem számítanak nyerőnek a fodrok, a masnik, a szegecsek, de a tollakkal, gombokkal, csillogó kövekkel felturbózott darabokat is nyugodtan otthon hagyhatjuk, ha puccos eseményre indulunk - írja a Huffington Post.

A sztárok pedig futószalagon szállítják a rossz példákat. Ott van például Kelly Osbourne, aki szegecses hajpántjához egy fodros fehér inget vett fel. Ez bizony dupla vétség. Mariah Carey pedig szinte soha nem tudja megállni, hogy ne strasszokkal kirakott csillogó ruhában lépjen színpadra. Nézze meg a galériában, hogy mikor nem túl előnyös a dupla gombolás, a szegecsmánia és a masnis felsőrész!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta