OFFLINE

Ezeket a kiegészítőket unjuk leginkább idén nyáron

2013. július 13., szombat 10:02

Minden szezonban vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amelyek felkapottak lesznek (ezek kapnak 'IT' jelzőt, például IT-bag) és amit minden divatimádónak kötelező beszereznie. Igen ám, de van az a pont, amikor a túl sokszor visszaköszönés már nem arra ösztönzi az embereket, hogy ők is beszerezzék az adott terméket (vagy a fast fashion boltoknak köszönhetően egy jól sikerült másolatát), hanem elkezdenek tőle irtózni.

A legtöbb embert jó érzéssel tölti el, ha olyan ruhába bújhat, amit nemrég a kedvenc hírességén látott, de vannak olyanok is, akiket taszít az, ha a hőn áhított táska minden második hölgy karján ott lóg. Cecilia Doant utóbbi ihlette meg és készítette el blogját, ahol rajzokkal mutatja be, mik azok a - leginkább - kiegészítők, ami minden divatblogger, socialite és celeb gardróbjában megtalálható.

A galéria egy része Önnek is ismerős lehet, hiszen Budapesten is lassan minden második lány karján Michael Kors óra lóg, vagy gondoljunk például a H&M 'The New Icons' pólójára, amit szintén elég sok hölgy megszerzett magának. Persze ezzel semmi baj, inkább a humoros oldaláról kell megközelíteni a történetet, mintsem divatbíraként ítélkezni mások felett.

A blog "áldozatai" közé tartozik többek között a Kenzo tigrismintás pulóvere, a Gucci új szandálja, Charlotte Olympia kiscicás balerinái és természetesen a Nike Air Max is. "Szeretem a divatot és több tucat divatblogot is követek. Emiatt tudom kiválasztani, hogy éppen mi örvend nagy népszerűségnek. Azért rajzolom le őket, mert így sokkal egyedibb a blog megjelenése, mintha a termékfotókat tölteném fel" – válaszolta egy névtelen kérdezőnek tumblrén Cecilia Doan azzal kapcsolatban, hogy amúgy érdekli-e a divat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta