OFFLINE

Hogy néz ki jobban egy szoknya: simán vagy fordítva?

2013. július 8., hétfő 10:07

Hosszú idő óta a Dívány Ki viselte jobban?! rovatával indítjuk a hetet, most sem teszünk kivételt. Próbáltunk kreatív párokat mutatni Önnek: Karolina Kurkova például bőrnadrággal viselte azt a blézert, amihez Solange Knowles a hozzá passzoló, mintás nadrágot vette fel. Hasonló a helyzet Demi Lovato és Nicole Richie esetében is, ők ugyanazt a ruhát vették fel, de előbbi fekete, utóbbi pedig fehér színben.

Egy kínos baki is belekerült az e heti válogatásunkba: Audrey Tautou ugyanazt a szoknyát vette fel, mint Lin Peng, de Tautou helyesen, Peng pedig fordítva. Nem tudni, hogy Peng kisasszony tudatosan vagy véletlenül követte le ezt a hibát, de érdekes az, hogy így sem rosszabb az összkép. Persze a döntés ismét az Ön kezében van, szavazzon, kíváncsiak vagyunk a véleményére!

Solange Knowles vs. Karolina Kurkova

A blézer jobban néz ki

 • 534
  a hozzá passzoló nadrággal
 • 3392
  a bőrnadrággal

Solange Knowles egy eseményre Roberto Cavallitól választott egy blézert, amihez fehér blúzt és a felsőrészhez tervezett, mintás nadrágot vett fel. A szőke modellnek is megtetszett ez a ruhadarab, a végső összeállításában nála is kulcsfontossággal bírt a fehér ing, viszont ő az örök klasszikus bőrnadrágot választotta inkább.

Beyoncé húgának sminkje erősebb volt: a korallos rúzs mellett narancs körmöket festett, amik tökéletesen passzoltak a fekete-fenyőzöld táskájához. Kurkova, tévészereplés lévén, nem vitt magával táskát és a sminkje is sokkal természetesebb volt. A "jolly joker" nude színű magas sarkút választotta a szettjéhez, Knowles pedig fekete magas sarkú mellett döntött - a lapos cipőt amúgy sem engedné meg a nadrág fazonja.

Demi Lovato vs. Nicole Richie

Ennek a ruhának jobban tetszik

 • 1001
  a fekete verziója
 • 2739
  a fehér változata

Demi Lovato és Nicole Richie ugyanabba a ruhába bújtak - de előbbi a fekete verzió mellett döntött, utóbbi pedig a fehéret választotta. A hasonlóság amúgy nehezen megmondható, de ha felismerjük a nyakrésztől sugárban szétfutó metálos csíkokat, akkor onnantól kezdve már könnyű dolgunk van.

Lovato a ruhához és hajához passzoló fekete-arany manikűrt viselt, Richie ezen a téren inkább a természetes vonalon maradt. Ékszerek terén az énekesnő a maga decens arany fülbevalójával alul maradt ellenfelével szemben, akinek fülében óriás ezüst kiegészítő díszelgett. A sok mindennel foglalkozó Richie fehér hegyes orrú magas sarkú mellett döntött, ami ugyan tökéletesen passzol a ruhához, kicsit unalmas választás.

Audrey Tautou vs. Lin Peng

Kin áll jobban a Dolce&Gabbana szoknyája?

 • 2377
  Audrey Tautou
 • 1739
  Lin Peng

Audrey Tautou és Lin Peng is ugyanazt a Dolce&Gabbana-szoknyát szemelte ki, de míg a Tautou helyesen vette fel, addig Pengnek meggyűlt a baja vele, hiszen nem is tudta pontosan, hogy melyik az eleje és melyik a hátulja. Az érdekes az, hogy így sem néz ki bután az összkép, talán ez zavarta meg a kínai színésznőt is.

Felülre és lentre is hasonlóban gondolkodtak a kolléganők: fentre átlátszó anyagra applikált fekete virágmotívumokat választottak, a lábukra pedig fekete magas sarkú platform cipő került. Tautou egy matt pár mellett döntött, Peng viszont egy lakkhatásúba szeretett bele. A sminkjeik természetesek voltak, ékszerek terén pedig nem sok említésre valót viseltek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta