OFFLINE

Katalin hercegné másolja Suri Cruise stílusát?

2013. július 2., kedd 18:21

Vicces hasonlóságra bukkantak a dailymail.co.uk szerkesztői a napokban, akik arra hívták fel a figyelmet, hogy a britek egyik legbefolyásosabb szépségikonja, a várandós Katalin hercegné hasonló stílusú ruhákban jár, mint Tom Cruisék hét éves kislánya, a nyafka Suri Cruise.

Katalin másolja Surit?

  • 145
    Persze!
  • 3296
    Hülyeség az egész!
  • 329
    Nem érdekel.

A saját divatvonalat tervező, Hello Kitty rajongó Suri ráadásul már jóval a 31 éves Middleton előtt kivette szekrényéből azokat a darabokat, melyek felnőtt változatai idővel a hercegnén is láthatóak voltak; a kék ruhától a klasszikus pöttyösön át a piros designerruháig. Nézze meg, hogyan diktálja a trendeket a karácsonyra luxusházat kapó színészgyerek a brit királyi családnak, aztán szavazzon, igaza lehet-e a Daily Mailnek, vagy viccnek is rossz a feltételezés, miszerint Katalinnak bármi köze lehet Surihoz!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta