OFFLINE

A nyár ellenére is feketébe bújnak a celebek

2013. július 1., hétfő 17:18

Eheti Kinek állt jobban? rovatunkba olyan celebhölgyeket gyűjtöttünk össze, akik a nyár ellenére is úgy döntöttek, hogy fekete ruha mellett döntenek, ha hivatalos eseményre kerül a sor. Heidi Klum már visszatérő vendég a rovatunkban, ő most egy kicsit csalt, ugyanis csak a ruhája felső része fekete, alul pedig színes leopárdmintás szoknyát húzott.

Sandra Bullockban és Diane Krugerben közös, hogy mindegyikőjük ruháján találhatóak csipkebetétek, bár itt Kruger kisasszony nyert, az ő míderszerű felsője merészebb volt. Viszont nem egymással, hanem a ruhájuk kifutós verziójával szállnak most versenybe, a döntés pedig ismét az Ön kezében van, kíváncsiak vagyunk!

Diane Kruger Nina Ricciben

Ez a fekete összeállítás jobban mutat

 • 879
  Diane Krugeren
 • 895
  a modellen

Diane Kruger Nina Ricci 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából választott magának egy szettet és azon nem is sokat változtatott. Az összeállítással kapcsolatban alapból kétségeink vannak, nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a két eltérő anyagú és fényességű fekete illik-e egymáshoz.

Kruger a cipő színén sem változtatott: mind a modell, mind ő is vörös mellett döntött. Míg a színésznő egy hasított bőr verziót választott, addig a manökenre metálos hegyes orrú lábbelit adtak.

Sandra Bullock Victoria Beckhamben

Victoria Beckham ruhája jobban mutat

 • 1228
  Sandra Bullockon
 • 581
  a modellen

Bullock Victoria Beckham 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából választott egy ruhát, amelynek szabása sajnos nem a legelőnyösebb. Az öv kicsit segít rajta, Bullock is ragaszkodott hozzá, igaz, egy másikat választott, mint amit a kifutón láthattunk. A kalapot elhagyta, teljesen felesleges is lenne egy éjszakai eseményre. A színésznő sminkje visszafogott, körmeit azonban narancsos-korall színűre festette. Csak egy gyűrűt és egy karperecet visel, a lapos talpú, zárt bokarésszel rendelkező sarut pedig keresztbe szőtt magas sarkú cipőre cserélte.

Heidi Klum Roland Mouret-ruhában

Ezt a menetet nálam most

 • 1723
  Heidi Klum nyerte
 • 97
  a modell vitte el

Heidi Klum most egy kicsit kakukktojás, ugyanis egy Roland Mouret-kreációban jelent meg a Made in New York elnevezésű eseményen. A ruha felsőrésze nagyon szép dekoltázst varázsolt a modellnek, a kifutón látott táskát elhagyta, a fekete körömlakkot pedig mahagónira cserélte. A manökenen fekete-fenyőzöld magas sarkú cipőt láthattunk, Klum viszont egy klasszikus, piros talpú Louboutint választott.

Decens, fekete fülbevalót viselt, a ruha ujjait pedig feltűrte, így a mellkasa mellett még több bőrfelületet mutatott meg, ami a testi adottságait elnézve, talán nem is baj.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta