OFFLINE

Pinás sapkák miatt perel a Cartier

2013. március 31., vasárnap 22:19

A francia ékszercég nem találta olyan viccesnek, hogy az egyik New York-i designiskola diákja csavart a nevükön, így ugyanazzal a betűtípussal a Cartier felirat helyett cuntier olvasható, amiben a cunt egyszerűen pinát jelent – írja a Huffington Post. A sapkákat még árulta is egy kisebb boltban a Fahad nevű tervező, de ahogy az amerikai lapnak elmondta, azóta már visszavonta őket.

cuncar
Fotó: Pete Deevakul / Getty

A sapkát egyébként 45-50 dollár körül árulták. Ahogy Fahad a Daily Beastnek elmondta, az ötletet az egyik barátnője adta, amikor elmesélte, hogy nyáron szarul bántak vele a Cartier egyik üzletében. "Nem akartam ebből pénzt csinálni, csak bizonyítani akartam magamnak valamit, alig egy éve érkeztem csak New Yorkba" – nyilatkozta. Összesen 26 Cuntier terméket dobtak piacra.

Mindenesetre Fahad egészen megzavarodott az eset után, legalábbis, ahogy a Daily Beast beszámolt. "Bárki bármit mond, ezek csak sapkák" – magyarázta Fahad, aki nem tudja egyébként, hogy találta meg a Cartier, mert a neve sehol nincs feltüntetve. Ennek ellenére nem tűnik Fahad csalódottnak, mint mondta, leszámolt a Cuntierrel, és egy új márkát készül csinálni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta