no

Pinás sapkák miatt perel a Cartier

A francia ékszercég nem találta olyan viccesnek, hogy az egyik New York-i designiskola diákja csavart a nevükön, így ugyanazzal a betűtípussal a Cartier felirat helyett cuntier olvasható, amiben a cunt egyszerűen pinát jelent – írja a Huffington Post. A sapkákat még árulta is egy kisebb boltban a Fahad nevű tervező, de ahogy az amerikai lapnak elmondta, azóta már visszavonta őket.

cuncar
Pete Deevakul / Getty

A sapkát egyébként 45-50 dollár körül árulták. Ahogy Fahad a Daily Beastnek elmondta, az ötletet az egyik barátnője adta, amikor elmesélte, hogy nyáron szarul bántak vele a Cartier egyik üzletében. "Nem akartam ebből pénzt csinálni, csak bizonyítani akartam magamnak valamit, alig egy éve érkeztem csak New Yorkba" – nyilatkozta. Összesen 26 Cuntier terméket dobtak piacra.

Mindenesetre Fahad egészen megzavarodott az eset után, legalábbis, ahogy a Daily Beast beszámolt. "Bárki bármit mond, ezek csak sapkák" – magyarázta Fahad, aki nem tudja egyébként, hogy találta meg a Cartier, mert a neve sehol nincs feltüntetve. Ennek ellenére nem tűnik Fahad csalódottnak, mint mondta, leszámolt a Cuntierrel, és egy új márkát készül csinálni.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek