OFFLINE

Átlátszó harisnyát csak tökéletes lábra húzzon!

2013. március 24., vasárnap 12:37

A rövidnadrágokhoz és miniruhákhoz játékosan passzintható harisnyákat az idei téli szezonban számtalan varációban be lehet szerezni, van tyúk- és államintás, kasmírral kevert, pöttyös és csipkés is. A stylelist.com szerkesztői különböző alkatú celebnőkön mutatják be, hogy melyik harisnya előnyös hosszú lábúaknak, és milyen harisnyát kerüljenek el a molettebb testalkatú nők.

Átlátszó és mintás harisnyát csak kifogástalan alakra

Alexa Chung a róla készült fotók nagy százalékán miniruhában és harisnyában pózol a kamerának, ám divatikon létére ő sem mindig találja a megfelelő egyensúlyt ruha és kiegészítő között. Az általában fekete harisnya mellett döntő Chung nemrég sötétkék miniruháját szerette volna feldobni egy fehér csipkeharisnyával, de sajnos rosszul tette, a sápasztó darab nem igazán emelte ki alakját, inkább soványabbnak mutatta. A magas és vékony angol hírességnek inkább vastagabb anyagból készült, sötét színű darabok állnak jól, amit idén piacra dobott a H&M, a Calzedonia és a Tezenis is.

Harisnyájával melléfogott a közelmúltban Adele is, aki egy vörös szőnyeges eseményen jelent meg a tőle megszokott fekete színű ruhában. A csipke felsőrészes, deréktól lefelé bővülő, térdig érő ruha azonban nem mutatott jól az átlátszó-fekete harisnyanadrággal, ami inkább vastagította az énekesnő vádliját, mintsem slankította volna azt.

A Dorothy Perkinsnek közönséges koktélruhákat tervező Kourtney Kardashian is kísérletező kedvében van a szezonban, az állapotos testvéréhez képest vagányan öltöző híresség ugyanis bevállalta a merész tyúklábmintás harisnyanadrágot, amit egy szuper-aranyos bordó szoknyával és fehér inggel párosított. Sajnos a vállalkozókedv ellenére a harisnya a testszínű platformmal sem mutat jól lábon.

Jé, a fekete harisnya slankít!

Szupervékony és -hosszú lábakat varázsolhatunk fekete harisnyával, ahogy Jennifer Hudson is tette, amikor fogyókúra helyett dögös piros rövidnadrágja alá egy fekete harisnyát és magassarkú bokacsizmát húzott. Próbálja ki ön is, ennél könnyebben nem lehet 5 kilót fogyni!

Jessica Alba is gyakran érkezik harisnyában a vörös szőnyeges eseményekre, ami érthető, hiszen a sötét színű darabokkal trükkösen magasabbnak tűnik az egyébként apró termetű színésznő. Kedvenc összeállításunk tőle a Clinton Foundation estén viselt kék szoknya, melyhez a cipőjével megegyező színű sötét harisnyát választott a mély dekoltázst is kedvelő híresség.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta