OFFLINE

Toni Braxton izzadságfoltja, vagy Chloe Sevigny hegedűs ruhája kínosabb?

2013. március 20., szerda 09:53

A hét kínosan öltözött celebje helyett most rögtön két celebnőt hozunk: Toni Braxton nem öltözött rosszul, csak sajnos foltosra izzadta overálját, Chloe Sevigny hegedűs vintage ruhája nekünk tetszik, de a furcsa kivágás miatt biztos sokaknak nem. Kettejük közül kell most kiválasztania, ki volt múlt héten kevésbé csinos. Képek és szavazás a folytatásban!

Toni Braxton az ő főszereplésével készített Braxton Family Values című reality harmadik évadának premierjére ment piros, nem túl előnyösen szabott overálban, melynek nem bő szára, hanem vizesre izzadt hónalja volt igazán ciki. A bemutató buliját New Yorkban tartották március 13-án, ugyanaznap, amikor Chloe Sevigny a Barney’s Chloé bulijába volt hivatalos.

Sevigny a márka hatvanadik évfordulóját ünnepelte a New York-i áruházban egy vintage Chloé ruhában, aminek különleges kialakítása elég megosztó. A fekete ruha elejére egy aranyszínű hegedűmotívum került, ami alól a színésznő hasa kétoldalt kilóg. Szerencse, hogy ez a típusú hasvillantás épp trendinek számít. A ruhát a 80-as évekbben Karl Lagerfeld tervezte a Chloénak, Sevigny pedig gyerekkora óta imád mindent, ami ilyen márkájú, már csak a névazonosság miatt is.

Ki a cikibb?

 • 1256
  Braxton izzadságfoltja kínos
 • 434
  Sevigny kivágott ruhája rossz
 • 604
  A hegedűs ruha pont olyan ciki, mint az izzadás
 • 775
  Egyik se ciki!

„Kislánykoromban Chloé parfümöt kaptam minden szülinapomra, minden karácsonyra a távoli rokonoktól. Nem ismertem más Chloe nevű lányt, egy kisvárosban laktam, ahol a nevem igazán sikkesnek számított. De most már mindenkit Chloe-nak hívnak, mindenkinek a kutyáját is Chloe-nak hívják, és egyáltalán nem számít elegáns névnek” – mondta Sevigny a Huffington Postnak.

Az biztos, hogy míg neve lassan kimegy a divatból, a vintage Chloe ruha talán sosem. De önnek tetszik egyáltalán a hegedűmotívum? Vagy túl direktnek találja? Kínosabb egy izzadságfolt, mint egy hegedűvel takarni mellünket? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta