OFFLINE

Akadjon ki Naomi Campbellen!

2013. március 18., hétfő 21:36

Február közepén indult egy új topmodell-kereső reality, a Face, amibe Naomi Campbellt választották az egyik mentornak Coco Rocha és Karolina Kurkova mellé. Campbell persze nem fogja vissza magát, és megint mindenki számára érthetővé teszi, hogy a hosszú lábain kívül mire volt még szüksége ahhoz, hogy minden idők egyik legnagyobb modellje legyen. Hát persze, hogy elképesztő gátlástalanságra és agresszivításra.

Azok, akik tuti szélütést szeretnének kapni, mindenképpen nézzék meg a videót. Campbell az egyik pillanatban hideg mint egy jégoszlop, a másikban krokodilkönnyeket hullat, a harmadikban pedig már a tanítványaival kiabál arról, hogy ne kiabáljanak. Az érzelmek teljes skáláján végigmegy, és nem azért, hogy a nézőket megtévessze – mert teljesen őszintén beszél arról a kamerába, hogy mindent megtenne azért, hogy az ő tanítványai jussanak tovább – hanem leginkább azért, hogy a többieket a sírba vigye.

Campbellnek egyébként nem csak a versenyzőkkel akadt vitája, hanem a mentortársaival is. A műsor koncepciója szerint az adott epizód győztes csapatának mentora dönti el, hogy a másik két csapatból (a vesztes mentorok jelölése után) melyik lány essen ki. Az első részben Kurkován volt a sor, ő azonban vesztére Campbell lányát küldte haza. Ő aztán kapva kapott az alkalmon, amikor az elkövetkezendő hetekben csapata sorozatosan győztesen került ki a feladatokból: amint lehetősége volt, Karolina Kurkova emberein állt bosszút.

Campbell persze nem okoz meglepetést. Az utóbbi években a modell többször került a hírekbe azzal, hogy megverte valamelyik asszisztensét, vagy rejtélyes módon éppen önmagát. Az igazi ökölszorítós pillanatot nem is ő szolgáltatja, hanem tanítványa, aki hadonászik a kezével, miközben vitába keveredik a csapattársával. Ha Campbell akcióit agyvérzés nélkül kibírta volna, akkor nézze meg őt, hogy próbálja leinteni a higgadtan magyarázó társát.

A hivatalos trailer se rossz, nézze meg ezt is:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta