OFFLINE

Tényleg rasszista Michelle Williams indiánlányos címlapja?

2013. március 14., csütörtök 13:27

Az Óz, a hatalmas szőke boszorkányát, Michelle Williamst tette tavaszi-nyári számának címlapjára az Another magazin. A szőke, visszafogott stílusú színésznőről négy különböző címlap készült, melyek a történelem egy-egy meghatározó korszakát kívánják feleleveníteni.

Önt is felháborítja az indiános címlap?

 • 78
  Szerintem rasszista, aki ilyet címlapra tesz
 • 1238
  Semmi rosszat nem látok benne
 • 945
  Félreértik a rasszizmus jelentését
 • 545
  Ki az a Michelle Williams?

„Ez a címlap a korai indián nők portréira emlékeztet” – fogalmazta meg kritikáját a refinery29 egyik olvasója. Az ilyen hozzászólás nem szokatlan, legutóbb a Victoria's Secret egyik angyalát, Karlie Klosst vádolták rasszizmussal a shown bemutatott indiánlány-szerelése miatt.

Hasonlóképpen gondolkodott a Celebitchy egyik olvasója is, aki szerint a hajba és nyakba akasztott tollak potenciálisan sértik az amerikai bennszülötteket.

A nagy port kavaró címlapokat egyébként Willy Vanderperre lőtte a lapnak az újra szingli Williamsről – írja a huffingtonpost.com. A kockásinges, copfos indiánlányos borítón kívül a 32 éves színésznő látható még a Jennifer Lawrence féle friss Dior reklámhoz hasonlóan hollywoodi dívaként, lazán, pulóverben, és farmerben, valamint retro Pradában, sikkes pasztellszínű sminkben és rózsaszín tincsekkel. Utóbbin felismerhető Andy Warhol Monroe képének hatása is. Nézze meg a címlapokat a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta