OFFLINE

Magyar modell-dömping volt a divatheteken

2013. március 13., szerda 11:18

Az előző évekhez hasonlóan a 2013-as őszi-téli kollekciókat felvonultató divathéten is szép számmal vonultak végig magyar modellek a legnagyobb divatházak kifutóin. Míg tavaly Mihalik Enikő mellet, Kondás Kata pedig csontot villantott, addig az idei év legnagyobb favoritja Axente Vanessa, illetve legnagyobb meglepetése Adamik Luca volt. Összegyűjtöttük a divathét öt legtöbbet foglalkoztatott hazai modelljét. Szavazzon, ki a kedvence?

Kondás Kata

A DVSC edzője, Kondás Elemér karakteres arcú lánya tavaly Jean Paul Gaultier showját nyitotta és zárta a párizsi divathéten. A 19 éves modellt az idei szezonban is előszeretettel foglalkoztatták, New Yorkban ott volt többek között Mara Hoffman és Peter Som bemutatóján, Milánóban Emporio Armani ruhakölteményeit mutatta be, majd Párizsban idén is helyet kapott Gaultier modelljei között. Önnek hogy tetszik jobban a fiatal modell, Ruffian modern domina-művésznő jelmezében, vagy Gaultier kapucnis együttese jobban mutat Kondás Katán?

Axente Vanessa

A nemzetközi divatvilág egyre népszerűbb magyar modellje a legnevesebb divatházak kifutóin tűnt fel az elmúlt egy hónapban. A Prada és a Nanushka tavaszi kampányában is helyet kapó modell New Yorkban ott volt Alexander Wang, Victoria Beckham és Marc by Marc Jacobs bemutatóján is. Könnyebb lenne azt felsorolni, hogy mely divatházak kifutóján nem fordult meg az Attractive Models üdvöskéje, de inkább nézze meg a 182 centis magyar modellt Alexander McQueen, Donna Karan és a H&M kifutóján!

Rajzák Kinga

Az 1987-ben született Rajzák Kinga tavalyi ötven bemutatójával rekordokat döntögetett. Úgy tűnik, hogy a többi modell számára elérhetetlennek tűnő számot lőtte be magának idén is a magyar modell, aki többek között megfordult Christopher Kane, a Burberry, a Christion Dior és a Chanel kifutóján is. Nézze meg a modellkedés mellett a londoni egyetemen szociológiát tanuló Rajzák divathetes fotóit a galériában!

Pampuk Timi

A 19 éves vörös hajú modell már tavaly is feltűnt pár ready-to-wear bemutatón, illetve az haute couture divathéten is helyet kapott többek között az Armani Privé vagy az Oscar Carvallo kifutóján. A 180 centis VM modell idén leginkább Milánóban és Párizsban vonult végig olyan divatházak kifutóin, mint a Vivienne Westwood, a Blugirl vagy Atsuro Tayama showja. A szakmában még újnak számító, különleges arcú modellről még több képet talál a galériában!

Adamik Luca

Önnek melyik magyar tetszett legjobban a divathéten?

 • 148
  Kondás Kata
 • 464
  Axente Vanessa
 • 386
  Rajzák Kinga
 • 80
  Pampuk Timi
 • 82
  Adamik Luca

A 2013-as őszi/téli kollekciókat bemutató divathetek egyik legnagyobb meglepetése Adamik Luca volt, aki szinte az összes valamit is számító párizsi és milánói kifutón végigvonult az idei szezonban.A MOME-ra járó Attractive modell, aki már a divathét előtt egy hónappal zajló haute couture héten is feltűnt különleges szépségével, idén végigsétált többek között Frankie Morello, a Moschino, az Emporio Armani, Jean Paul Gaultieter, és az Issey Miyake kifutóján is. Önnek hogy tetszik a 2012-es cool lista 15. helyén landoló modell, úgy gondolja, hogy nagy karrier vár még rá a szakmában, vagy Rajzák Kingát klasszikusabb szépségnek tartja Adamik Lucánál?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta