OFFLINE

Ezért vágatott frufrut Michelle Obama

2013. március 8., péntek 15:28

A Karl Lagerfeld szerint a frufruval hírolvasónak tetsző elnökfeleség a Skype-on keresztül adott interjút Rachael Ray-nek, melyből kiderült, hogy Michelle Obama nem Katalin hercegné frufruját kívánta lekoppintani új frizurájával.

A First Ladyről 49. születésnapján, január 17-én jelent meg az első kép új, fiatalosabb hajáról, melyet a mesterfodrászok és stylistok is egyöntetűen előnyösnek tartottak. A férje másodszori beiktatására friss frizurával érkező elnökfeleség a szakértők szerint nagyobb figyelmet kapott a rendezvényen, mint Obama mérföldkőnek nem nevezhető beszéde – írja a fashionista.com.

A Mrs.O.com-on követhető First Lady a vele készített interjúban elmondta, hogy haját az életközepi válság, az úgynevezett 'Midlife crisis', azaz a középkorral együtt járó, természetesnek mondható lelki válság miatt változtatta meg.

„A frufru az én életközepi lelki válságom. Nem vágytam sem sportautóra, sem bungee jumpingolni nem akartam, így frufrut vágattam” – mondta arcára mutatva Michelle Obama a Carl Gustav Jung óta ismert problémáról. Az Obamánével készített teljes interjút ide kattintva nézheti meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta