OFFLINE

Öltözzön angol tramplinak farsangra!

2013. március 6., szerda 12:03

Utcai divat blogunk némiképp új formában jelentkezik: a hangsúly az időjárásról a képekre kerül, galéria helyett ezentúl egymás alá rendezve találja meg fotósunk képeit. Külföldi anyagok helyett csak itthon készült képeket kap.

Nézze meg újabb street fashion modellünket, aki a mashKULTURE Juicy CIVILEK és CELEBEK című popfarsangjának alkalmából öltözött Vicky Pollardnak. Pollard a Little Britain, magyarul Angolkák trampli külvárosi angol lánya, aki teljesen össze-vissza beszél, és egyszer még Kate Moss-szal is volt közös jelenete. Hibátlan modellünk szettje, még a Kappa jel is a helyén van. A galéria alatt talál egy videót Vicky Pollardról, ha jól tud angolul, akkor sem biztos, hogy érteni fogja, mit hadovál, de vicces.

És ilyen az eredeti Vicky Pollard:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta