Kivégezték a cuki futólányt a fotoshoppal

Kijött nemrég a Sports Illustrated fürdőruhás melléklete, és mindenki Kate Uptonról beszélt. Az egyik tábor szerint Kate Upton túlságosan duci, a másik tábor szerint viszont maga a tökéletes nő, aki éppen annyira és ott kerek, amennyire és ahol kell. Ebben az őrült háborúban sajnos alig tűnt fel, hogy a fürdőruhás kiadásban profi atléták is szerepeltek, köztük 2012 egyik legcukibb jelenségével, az ausztrál Michelle Jennekével, akivel viszont az egyik képen csúnyán elbántak a magazin szakemberei.

Michelle Jenneke, aki egyébként 100 méteres gátfutó, azzal lett híres, hogy az egyik versenye előtt vidáman táncolgatott a rajtnál, ennek a videója pedig bejárta a netet, több millióan látták.

Később Jenneke reklámvideóba is bekerült, a cukiságával álombarátnőt kellett alakítania, ami nem is állhat annyira messze tőle. 2013 januárjában pedig az egyik szavazáson beválasztották a száz legvonzóbb nő közé is. Atlétaként egyébként sikerült már junior bajnokságot is nyernie, az olimpián persze még nem szerepelt.

A Sports Illustrated képén viszont ennek a cukiságnak, bájnak és szertelenségnek nyoma sincs. Hiába próbál pajkosan belenevetni a kamerába, az egész olyan, mint egy elhibázott, fotosopolt iwiw-es kép, amin valaki másnak a testére illesztették a fejét. Mintha nem passzolna a bőrszín se.

Pedig Michelle Jenneke az alábbi videóban éppen arról beszél, hogy mennyire meg volt elégedve a képekkel, és amikor meglátta őket, akkor úgy érezte, hogy teljes mértékben az ő egyéniségét adják vissza. A fotózáskor még cuki táncot is lejtett, ahogy egykor a pályán csinálta, szóval nehezen érthető, miért lett a végeredmény mégis olyan rémisztő.

Jenneke egyébként a szörfös Alana Blancharddal és holland gyeplabdásokkal, Ellen Hooggal és Eva de Goede-del szerepel ebben a kiadványban. Velük úgy tűnik, nem szórakoztak annyit a fotoshopguruk, bár szerencsére azért Jennekéről is készültek jobb képek is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek