OFFLINE

Kivégezték a cuki futólányt a fotoshoppal

2013. február 21., csütörtök 12:46

Kijött nemrég a Sports Illustrated fürdőruhás melléklete, és mindenki Kate Uptonról beszélt. Az egyik tábor szerint Kate Upton túlságosan duci, a másik tábor szerint viszont maga a tökéletes nő, aki éppen annyira és ott kerek, amennyire és ahol kell. Ebben az őrült háborúban sajnos alig tűnt fel, hogy a fürdőruhás kiadásban profi atléták is szerepeltek, köztük 2012 egyik legcukibb jelenségével, az ausztrál Michelle Jennekével, akivel viszont az egyik képen csúnyán elbántak a magazin szakemberei.

Michelle Jenneke, aki egyébként 100 méteres gátfutó, azzal lett híres, hogy az egyik versenye előtt vidáman táncolgatott a rajtnál, ennek a videója pedig bejárta a netet, több millióan látták.

Később Jenneke reklámvideóba is bekerült, a cukiságával álombarátnőt kellett alakítania, ami nem is állhat annyira messze tőle. 2013 januárjában pedig az egyik szavazáson beválasztották a száz legvonzóbb nő közé is. Atlétaként egyébként sikerült már junior bajnokságot is nyernie, az olimpián persze még nem szerepelt.

A Sports Illustrated képén viszont ennek a cukiságnak, bájnak és szertelenségnek nyoma sincs. Hiába próbál pajkosan belenevetni a kamerába, az egész olyan, mint egy elhibázott, fotosopolt iwiw-es kép, amin valaki másnak a testére illesztették a fejét. Mintha nem passzolna a bőrszín se.

Pedig Michelle Jenneke az alábbi videóban éppen arról beszél, hogy mennyire meg volt elégedve a képekkel, és amikor meglátta őket, akkor úgy érezte, hogy teljes mértékben az ő egyéniségét adják vissza. A fotózáskor még cuki táncot is lejtett, ahogy egykor a pályán csinálta, szóval nehezen érthető, miért lett a végeredmény mégis olyan rémisztő.

Jenneke egyébként a szörfös Alana Blancharddal és holland gyeplabdásokkal, Ellen Hooggal és Eva de Goede-del szerepel ebben a kiadványban. Velük úgy tűnik, nem szórakoztak annyit a fotoshopguruk, bár szerencsére azért Jennekéről is készültek jobb képek is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta