OFFLINE

Öltözzön Bar Refaelinek!

2013. február 15., péntek 15:07

Pénteki sorozatunkban megmutattuk már, hogy öltözzön Katalin hercegnének, Eva Longoriának, vagy épp Rosie Huntigton-Whiteley-nek, most Whiteley után egy másik modellt mutatunk be, Bar Refaelit. Refaeli a minap olyan szettben sétált San Remóban, ami bárkinek jól áll, nem kell hozzá modellalkat, ráadásul a szett darabjaihoz hasonlókat könnyen beszerezhetünk itthon is.

Ha nincs otthon se fekete kiscsizmánk, se műbőr leggingsünk és fehér ingben is gyengék vagyunk, akkor minimum 46250 forintot kell az üzletekben hagynunk, de ebben az összegben már benne van a fehér táska, a fülbevalók, a napszemüveg és a fekete blézer is. Nézze meg a galériában, melyik üzletben mennyit kell otthagynia, hogy topmodellnek öltözhessen!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta