A 10 legrosszabbul öltözött nő a Grammy-gálán

A Grammy-kiosztó villantásokban bővelkedő celebfelhozatalát tanulmányozva párszor felszisszentünk egy-egy borzasztó összeállításon. Úgy tűnik, a zenészek nemcsak eddig, most is rosszabbul öltözködnek, mint a színészek, igaz, tízes összeállításunk pont egy hollywoodi sztárral kezdődik, Nicole Kidmannel, de előrebocsátjuk, hogy ő csak magához, főleg egykori önmagához képest volt katasztrofális a zenei Oscarok kiosztóján. Egy aranyosan csillogó Vera Wangban próbált tündökölni a zenészférjjel megáldott színésznő, de sokan kritizálták, hogy az átlátszó aljú esélyiben nem nézett ki túl jól. Valahogy nem javít az összképen az sem, hogy a haja szinte pont ugyanolyan színű, mint a ruha. Na de nézzük a zenészeket! Beyoncé az Osman fekete-fehér kezeslábasában próbált tündökölni, de a végeredmény se nem túl nőies, se nem túl izgalmas, minket valamiért különösen zavarnak a ruha lelógó, oldalt felhasított ujjai.

De lehet, hogy csak elfogultak vagyunk Beyoncéval szemben, mint ahogy Adele-lel szemben mindenképpen azok vagyunk, hiszen őt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Még akkor sem, ha egy rökamié kárpitjában megy el a Grammy-kiosztóra, amiben, amint azt az éles szemű bloggerek azonnal meg is jegyezték, pont úgy nézett ki, mint Robin Williams nőnek öltözve, azaz Mrs. Doubtfire. Persze minden vélemény szubjektív, az ügyben az az egy tény biztos, hogy ez egy Valentino-ruha.

Kétféle embertípus létezik: aki szereti a Florence + the Machine-t, és aki még nem ismeri. Mi az előbbi kategóriába tartozunk, de ez nem gátol meg abban minket, hogy ne ismerjük el, hogy az együttes énekesnője, Florence Welch nem nézett ki túl jól ebben a csúcsos-szúrós Givenchy-ruhában. Kate Pierson a B52’s-ból mindig is őrült volt, nincs abban semmi meglepő, hogy ezen az estélyen 64 évesen is lilában feszített, de félig fekete mellekkel. Estelle-t az American Boy című slágerből lehet ismerni, ha Adele a rökamiét nyúzta meg, akkor ő meg egy IKEA-ágyneműt szabott át magának estélyi gyanánt.

Megdöbbentünk Dave Grohl feleségén is, aki fekete-fehér csíkokban próbálta hipnotizálni a közönséget, a nyakában egy borzasztó masnival, de az utolsó három nőről, bevalljuk, eddig fogalmunk nem volt, hogy kicsoda. Lila Downs a legjobb mexikói zenét előállító művész díját kapta meg, hát a ruhájára mi se adtunk volna díjat, a zenéje csak jobb lehet. Az észt Kerli és az előadóként nem, csak dalszerzőként ismert Bonnie McKee pedig valami képregényes-futurisztikus irányba próbálta elvinni az estét − nem szívesen mennénk utánuk. A 10 rosszul öltözött nő után bónuszban egy férfit is mutatunk, hogy bizonyítsuk, nem csak a csajok kiváltsága a rémes ízlés. A fiatalember művészneve Riff Raff, és rappel. Ha megnézi a képösszeállítás végén a fotóit, garantáljuk, hogy ön se fog akarni többet megtudni róla.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek