OFFLINE

A Peta kiborult Beyoncé bőrszerelésén

2013. február 9., szombat 11:17

Bár Jay-Z nejének a Super Bowlon nyújtott teljesítményével nem sikerült lenyomnia Madonnát, azért nagyot tarolt előadásával az amerikai futball bajnokság félidejében. A Peta aktivistáinak viszont szemet szúrt a 31 éves énekesnő extravagáns fekete pitonbőr ruhája, amit a celebnők egyik kedvenc New York-i tervezője, Rubin Singer tervezett az alkalomra – írja a huffingtonpost.com.

„Ha Beyoncé megnézne pár videót az állatkínzásokról, egészen biztos, hogy humánusabb lenne és soha többé nem lenne kedve felvenni olyasmit, ami kígyó, gyík, nyúl vagy más állat fájdalmas halála árán készülhetett el. Ugyanis a pitonokat kegyetlenül, élve nyúzzák meg, csak azért, hogy drága ruhákat készítsenek belőlük” – nyilatkozták az állatvédők a bőr- és szőrmedarabokat köztudottan kedvelő énekesnő trendi fellépőruhájáról.

A Peta közleményében figyelmeztette az Obama beiktatására Dior nyércbundában érkező énekesnőt, hogy ha még egyszer hasonló ruhadarabban jelenik meg, meg fogják tenni ellene a szükséges lépéseket. Azaz mondjuk leöntik lisszttel, mint Kim Kardashiant.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta