OFFLINE

Heti kedvenc: a pasztellszín

2013. február 6., szerda 13:33

Heti kedvenceik közé a geometria után most a pasztellszíneket emeljük be: jön a tavasz, mindenkinek jól esik a téli borús szettek után cukorkaszínekbe borulni. Az üzletek már felkészültek világos színekből, főként halványsárga ruhákat és bézs, barackszín felsőket lehet kapni, de egy kis szerencsével nagyon jó pasztellkék cuccokat foghatunk ki.

Mi csak a halványlilát hiányoljuk a pasztellek közül, de minden testalkatra és minden korra való világos ruhákat találtunk. Nézze meg a galériában, hol, milyen pasztell holmikat kap!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta