OFFLINE

Péntek délelőtt napozzon még egy kicsit!

2013. január 31., csütörtök 17:43

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Márti

Pénteken eleinte szárazabb idő várható, majd nyugat felől ismét beborul az ég. Estétől északon-északnyugaton ismét esőre van kilátás – írja az Időkép.hu. A nyugati, délnyugati szél továbbra is élénk, erős marad. Délután megint többfelé lehet 8-10 fok is, de estére megint visszahűl az idő.

Akkor már jól jöhet egy olyan kucsma, amilyet Márti visel. Mártinak nagyon jól áll az úrinős stílus, csipkés sállal, fűzős kiscsizmával, de nekünk a kék táska és a blézer összhangja is nagyon tetszik. És önnek? Nézze meg a galériában a többi képet is!

Kabát: Street One

Kucsma, sál: Turkáló

Fehér-csipkés sál: Londonból

Zakó: Reserved

Ing: Hugo Boss

Gyűrű: Mexikói ékszerbolt

Nadgrág: Mango

Cipő: Tamaris

Fülbevaló: Binder Bizsu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta