OFFLINE

Luca fekete szettben várja a szerdai esőt

2013. január 29., kedd 17:02

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Luca

Január 30-án, szerdán borult lesz az ég, de végre kicsit melegebb lesz. Napközben a csapadék kelet felé távozik, ezért szinte mindenhol eshet, helyenként megélénkülhet a szél – írja az Időkép.hu. Már hajnalban sem lesz fagy, csak elvétve. Nyugat felől felszakadozik a felhőzet, így itt a hőmérséklet 6-9 fok köré emelkedhet, míg a csapadékosabb területeken 0 és 4 fok között alakulhatnak a délutáni maximumok.

Luca tiszta fekete szettjének színét csak a pink sapka töri meg, ami így elég nagy hangsúlyt kap: nem baj, jól áll Lucának. A kabát alá vett szőrmellény pedig jó ötlet, melegen tart és jól is néz ki, még sál se kell hozzá. Kedvencünk a szettben a csizma, ami egyszerű, de szép darab. Önnek hogy tetszik az összeállítás? Nézze meg a galériában a többi képet Lucáról!

Kabát, mellény, pulóver: Mango

Nadrág, cipő: Zara

Táska:Coyoco

Sapka: H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta