OFFLINE

Heti kedvencek: kontrasztos és díszes gallérok

2013. január 23., szerda 16:51

Ha eddig kihagyta volna gardróbjából a kontrasztos gallérral készült ingeket, szerezzen most egyet! A legnépszerűbbek a fekete gomvonallal és gallérral ellátott fehér ingek, melyek optikailag nyújtják az alakot, vékonyítnak, és az ingtől elütő, sötét gallérral az arcra irányítják a figyelmet. Nem egy nagy trükk, de mindig beválik, ezért aztán kontrasztos ingeket már szezonok óta lehet kapni, akárcsak gyöngyökkel, flitterekkel díszített galléros darabokat. Utóbbiak ékszerezés nélkül is különlegessé teszik megjelenésünket és ugyanúgy az arcunkra tereli a figyelmet.

A leárazáson most úgy látjuk, hogy a legtöbb helyen 5 ezer forint alatt szerezhetünk díszes, vagy sötét galléros ingeket, blúzokat: ha a klasszikus fekete-fehér változatra vágyunk, a Reserved-ben nézelődjünk, ha a kristályos gallérok fogtak meg minket, a H&M-ben és a Bershklában érdemes keresgélni. A Zarában ebben a stílusban nincs semmi, a Pull & Bearben pedig elég gyermeteg a felhozatal. Cserébe a Stradivariusban kicsit vadnyugati stílusú kontrasztos ingek kaphatók. Nézze meg a galériában hol, milyen inget tud beszerezni!

A mi heti kedvencünk egyébként a H&M képen látható, kék-fekete szomking-inge, mely egyszerre elegáns, vicces és különleges. Ez egyelőre nincs leárazva, még 9490 forintba kerül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta