OFFLINE

Frufrumánia: Michelle Obama is hajat vágatott

2013. január 22., kedd 07:46

Egyre több híresség irigyli meg Katalin hercegné kislányos, de kezelhetetlen frufruját, például a napokban frizurát váltó Michelle Obama is. A 49 éves First Ladynek kifejezetten előnyös a tekintetet kiemelő, homlokba lógó frufru, mellyel a napokban jelent meg egy David Hall-lal való találkozón a Fehér Házban.

A 60.000 ezer Twitter követővel rendelkező elnökfeleség trendi új frizurájához egy egyszerű, bordó Zac Posen ruhát választott, ami remekül passzolt a hetvenes éveket idéző hajviselethez. A guardian.co.uk szerkesztői szerint egy új, globális divathullám veszi kezdetét és Kate Middleton klasszikus frizurájához hasonlóan Obama feleségének frufruját is napokon belül tömegek fogják kérni a fodrászszalonokban.

Ön vágatna magának frufrut?

 • 82
  Katalin hercégnéset vágatnék
 • 78
  Michelle Obama frufruját választanám
 • 171
  Nem vágatnék, nem akarok hasonlítani senkire
 • 297
  Mindig is volt frufrum
 • 83
  Remélem hamar kimegy a divatból ez a stílus

A hercegné és a First Lady példáját követi az átlátszó ruhában terhes Kim Kardashian is, aki a napokban a Los Angeles-i reptéren debütált egy kevésbé drasztikus, fél szemöldökét takaró, vastag frufruval. Hasonló frizurát villantott a közelmúltban Jessica Biel, vagy Sophia Bush is, aki egy zöld, csepp formájú fülbevalóval ellensúlyozta tompa frufruját az InStyle afterpartiján.

Arccsontot előtérbe helyező, laza frufrut vágatott a vékony színésznőktől kiboruló Zooey Deschanel is, aki a Golden Globe díjátadón lazac színű Oscar de la Renta estélyiéhez választotta az év slágerfrizuráját.

A Django elszabadul sztárja, Kerry Washington az elnökfeleséghez hasonló frufrut választott egy mexikói filmpremierre, míg Taylor Swift egy klasszikus, jó kislányos frufruval debütált még 2012 májusában Las Vegasban. Ön mit gondol, világméretű frufru őrület veszi kezdetét 2013-ban, vagy ön szerint hamar rá lehet unni a szembe lógó tincsekre és nem fog sokáig tartani ez a trend?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta