OFFLINE

Stella McCartney-ban is nézhet ki borzalmasan az ember

2013. január 15., kedd 16:25

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Eleonora Carisi

Szerdán kezdetben a Dunától keletre, majd délután a Dunántúlon és délen eső, havas eső, nyugaton havazás várható – írja az Időkép.hu. Borult, párás idő várható, napközben -2 és +6 fok közé melegszik a levegő, délkeleten lesz a legmelegebb.

Jó ez a szett?

  • 43
    Igen
  • 608
    Nem

A téli hidegre most egy milánói férfi divathétre látogató bloggert, Eleonora Carisit hozzuk el önöknek: a komoly hölgy a hideg ellenére megvillantotta lábujjait (a legtöbb vendég vastag csizmát vett fel) és tetőtől-talpig leopárdmintába öltözött. Az állatminta állítólag 2013 egyik legnagyobb trendje lesz, hála Stella McCartney-nak, aki ilyen szetteket tervezett az idényre, mint amit Carisin is láthatunk. Önnek hogy tetszik?

A teljes szett: Stella McCartney

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta