Stella McCartney-ban is nézhet ki borzalmasan az ember

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Eleonora Carisi

Szerdán kezdetben a Dunától keletre, majd délután a Dunántúlon és délen eső, havas eső, nyugaton havazás várható – írja az Időkép.hu. Borult, párás idő várható, napközben -2 és +6 fok közé melegszik a levegő, délkeleten lesz a legmelegebb.

Jó ez a szett?

A téli hidegre most egy milánói férfi divathétre látogató bloggert, Eleonora Carisit hozzuk el önöknek: a komoly hölgy a hideg ellenére megvillantotta lábujjait (a legtöbb vendég vastag csizmát vett fel) és tetőtől-talpig leopárdmintába öltözött. Az állatminta állítólag 2013 egyik legnagyobb trendje lesz, hála Stella McCartney-nak, aki ilyen szetteket tervezett az idényre, mint amit Carisin is láthatunk. Önnek hogy tetszik?

A teljes szett: Stella McCartney

159496884
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek