OFFLINE

Öt trend, ami túlélte a 2012-es évet

2013. január 12., szombat 12:21

Vannak trendek, amelyektől már rosszul vagyunk, és remélhetőleg a következő szezonban már egyáltalán nem találkozunk ezekkel. A Huffington Post most azokat a dolgokat szedte össze, amelyek 2012-ben nagyon menőnek számítottak, és idén sem számítanak majd cikinek. Tegyük hozzá, nincs mindenben egyetértés. Egyesek szerint ugyanis már a rikító színeknek is leáldozott, mások szerint erről szó sincs, és arról is megoszlanak a vélemények, hogy mi a helyzet a colour blockinggal, de ne szaladjunk előre.

1. Colour blocking

Nem egy új keletű dolog, de sokan vannak, akik nem szívesen párosítanak olyan színeket, amelyek látszólag nem is illenek egymáshoz. A Chic Tv ripotere az őszi New York-i divathét után meg is állapította, hogy ennek a trendnek befellegzett, de nem elképzelhetetlen, hogy egyszer majd visszatér. A Huffington Post szerint azért még nem kell temetni a colour blockingot. Aki csak most akar nekiállni a kísérletezésnek ne féljen, a leárazásokon még bőven találni olyan cuccokat, amelyekkel belekóstolhat a színkeverésbe.

2. Pattern blokcing

A minták keverése valamivel újabb, és ennek megfelelően nem is áldozott még le a csillaga, főleg, hogy ebben a szezonban a pöttyös és a csíkos ruhadarabok elárasztják majd az üzleteket, és egyesek szerint ezt a két mintát is bátran lehet majd keverni. És persze ott vannak a barokkos cuccok, amelyeket egy szezon után nem szívesen dob ki az ember, más mintával variálva pedig egy kicsit fel is lehet frissíteni az összképet.

3. Pöttyök

Nem is nagyon fűznénk hozzá semmit. A pötty szerintünk a minták kis fekete ruhája, de mostanában valóban erőre kapott. A csíkokkal együtt egy külön posztban meg is emlékeztünk erről. (Ha már a mintáknál tartunk, akkor meg kell említenünk a virágos anyagokat is. A pöttyökhöz hasonlóan ez a minta is kitartóan jelen van, legutóbb a nagy divatházak gobelinnel díszített ruháival lett népszerű, de a Chic TV előrejelzése szerint 2013-ban is itt lesz velünk.

4. Peplum

Nagy rajongói vagyunk a derék körüli fodornak, ezért is aggódtunk amiatt, hogy mi lesz 2013-ban, hordhatjuk-e még a peplumos blúzainkat, amelyeket első felindulásból megvásároltunk. A válasz igen, idén is nyugodtan elő lehet venni ezeket a ruhadarabokat, amelynek maga Kim Kardashian a tiszteletbeli nagykövete, bár lehet, hogy a várandóssága miatt más veszi át ezt a posztot.

5. Bőrnadrág

Igen, nagy divat a bőr, legyen szó akár szoknyáról, ruháról, shortról vagy rövidnadrágról, a hírességek pedig különösen nagy rajongói, így hangsúlyozzák, hogy mennyire menő személyek is ők. Persze nem mindegy hogy milyen formában, mikor és hogyan viseljük. Ha kíváncsi a válaszokra, akkor kattintson ide!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta