OFFLINE

Fehér keretes szemüveg a menő télen

2013. január 12., szombat 16:25

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Erin Robertson

Vasárnap egy mediterrán ciklon hatására beborul az ég, délután délnyugat felől havazás kezdődik – írja az Időkép.hu. Megvastagszik a felhőzet, megélénkül a keletire, északkeletire forduló szél. Hajnalban simán lehet -9 fok is, reggelre -6 fok várható, nappal maximum +1, -4 fok lesz, csak délen, délkeleten emelkedhet kissé fagypont fölé a hőmérséklet.

Se ilyen hideg, se havazás nem volt a 2012-es New York-i divathéten, Erin bundás nyakú kabátjában megfagynánk egy pesti séta alatt, de szemüvegét nyugodtan másolhatjuk: a fehér keret legalább annyira illik mindenhez, mint a fekete, csak sokkal különlegesebb. Ezt az egyszerű szettet is a keret és a sárga táska dobta fel, de az ultramagas talpú cipőtől lett olyan vagány az összeállítás, hogy divathétre lehessen benne menni. A sárga kiegészítőket egyébként csak ajánlani tudjuk a depressziós januárban, mert jól feldobják a totális szürkeséget.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta