Fehér keretes szemüveg a menő télen

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Erin Robertson

Vasárnap egy mediterrán ciklon hatására beborul az ég, délután délnyugat felől havazás kezdődik – írja az Időkép.hu. Megvastagszik a felhőzet, megélénkül a keletire, északkeletire forduló szél. Hajnalban simán lehet -9 fok is, reggelre -6 fok várható, nappal maximum +1, -4 fok lesz, csak délen, délkeleten emelkedhet kissé fagypont fölé a hőmérséklet.

Se ilyen hideg, se havazás nem volt a 2012-es New York-i divathéten, Erin bundás nyakú kabátjában megfagynánk egy pesti séta alatt, de szemüvegét nyugodtan másolhatjuk: a fehér keret legalább annyira illik mindenhez, mint a fekete, csak sokkal különlegesebb. Ezt az egyszerű szettet is a keret és a sárga táska dobta fel, de az ultramagas talpú cipőtől lett olyan vagány az összeállítás, hogy divathétre lehessen benne menni. A sárga kiegészítőket egyébként csak ajánlani tudjuk a depressziós januárban, mert jól feldobják a totális szürkeséget.

138985034
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek