OFFLINE

Taylor Swift vagy Chloe Moretz öltözött jobban?

2013. január 11., péntek 09:46

A 2013-as téli szezon első vörös szőnyeges eseménye a People’s Choice Awards, melyet több nevesebb esemény követ majd, például jövő héten a Grammy, aztán az Oscar. A People’s Choice-ot a CBS tévétársaság rendezi meg minden januárban a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben, idén 475 millió néző szavazott kedvenc énekesnőire, színészeire, zenéire, de nem a nyerteseket fogjuk sorolni (és nem is a divatkatasztrófákat), hanem a két legjobban öltözött celebnőt mutatjuk meg önöknek.

Körbenéztünk a külföldi oldalakon – Mirror, Daily Mail, Vogue.it, Styleite, People, etc. –, és arra jutottunk, hogy a divatszakemberek leginkább Taylor Swift fehér estélyijétől, és Chloe Moretz neonsárga ruhájától vannak elájulva.

Taylor Swift az amerikai nép kedvenc country énekesnőjeként távozott az eseményről, melyen végig annak drukkolt mindenki, nehogy mellet villantson a mélyen dekoltált Ralph Lauren estélyiben. A földet söprő, fehér, mélyen dekoltált ruhával Swift a külföldi sajtó szerint remekül bizonyította, hogy jól van szakítása után (eddig volt pasija, Harry Styles, a One Direction énekese), és nagyon ügyesen megoldotta a stylist, hogy nehogy mell villanjon: valószínűleg kétoldalú ragasztóval rögzítette a ruhát Swift mellén. A türkiz kiegészítők és a füstös szemfestés is illett a görög istennős ruhához.

Ki nézett ki jobban a díjátadón?

 • 371
  Swift
 • 45
  Moretz
 • 27
  Egyikük se tetszik
 • 76
  Mindketten csinosak

A másik celebnő, akinek stílusát előszeretettel dicsérték, Chloe Grace Moretz volt, 2013 egyik feltörekvő stílusikonja. Ő egy neonsárga, csipkés Simone Roche ruhában érkezett a gálára, melyen 2012-ben a legjobb 25 év alatti mozisztár díját nyerte. A puffos, vibráló színű ruhában – melyhez Smythson clutchot választott – nem lehetett nem észrevenni az Éjsötét árnyék és a Leleményes Hugo 15 éves színésznőjét. Az üde, sikkes, virágos kreációban Moretz  máris bizonyította, hogy igaz lehet a jövendölés, és 2013-ban még több címlapot és cikket kaphat a divatlapokban. A két híresség ruhája és stílusa nagyban eltér, úgyhogy ízlés kérdése, melyikük ruha tetszik jobban: önnek a letisztult, fehér, szexi Ralph Lauren estélyi, vagy a játékos, izgalmas Simone Roche kreáció jön be jobban?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta