OFFLINE

Menő vagy ciki az olvadó leggings?

2013. január 10., csütörtök 10:48

Szeretjük az extrém leggingseket, a Black Milk macskanadrágai különösen tetszenek, valószínűleg nem csak nekünk, mert rengetegen koppintják őket. Az URB legalább nem ezeket másolja, hanem előrukkolt valami egész újjal: a lábtőről lefolyó szuroknak – vérnek, azbesztnek, takonynak és egyéb fnomságoknak – tűnő leggingsszel.

Azért lássuk meg a jót is a bizarr újításban: először is mindet kézzel készítik – méghozzá latexből és egy réteg púderből –, másodszor pedig végre kerül valami új a japán Harajuku-környéki fiatalok gardróbjába is. Ja, és a celebek is biztos szeretni fogják, mert a Nickelodeon díjátadó zöld trutyis hangulatát bármikor újra átélhetik otthon, potom 50 dollárért (11 ezer forint).

Ha tetszik önnek oz olvadó leggings, vehet egyet az URB honlapjáról és szavazhat a menőre, ha nem tetszik, nyomjon a cikire! Végülis lehet párosítani a furcsa ruhadarabot sima leggingsszel, mintás, vagy kötött harisnyával, ráadásul több méretben is kínálják, így a vastagabb combúak is hordhatják. Micsoda szerencse. Ráadásul ha nagyon tetszik, akkor rendelhet hozzá illő olvadó zoknit is 30 dollárért (6700 forint). Szóval menő vagy ciki?

2430 szavazat 2467 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta