OFFLINE

Vegyen bundát, mint Mega Meng Meng!

2013. január 8., kedd 17:06

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Mega Meng Meng

Szerdán kezdetben kisebb havas eső, havazás is előfordulhat, a szél gyenge marad, de egy-egy élénk lökés nem kizárt – írja az Időkép.hu. Napközben -3 és +3 fok várható és erősen borult ég. Ha ilyen vastag bundát vesz, mint a stylistként dolgozó Mega Meng Meng a 2012-es februári New York-i divathétre, talán nem fagy meg, de a nyitott orrú cipőt nem ajánljuk, akkor se, ha jól néz ki.

Kabát: Diane Von Furstenberg

Cipő: Miu Miu

Ruha: Mazuma

Táska: Givenchy

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta