OFFLINE

Vége a kötözött sonka kinézetnek

2013. január 6., vasárnap 12:55

Nincs annál elkeserítőbb látvány, mint amikor az amúgy divatos felsőrész alatt egyértelműen kivehetőek a háton lévő apróbb – vagy nagyobb – hurkák. Meglehet, hogy már kinéztük a tökéletes ruhát a karácsonyi bulira, azonban mégse vesszük meg, mivel ahogy alaposabban megvizsgáljuk magunkat álmaink kreációjában, egyből szemünk elé tárul a csúf igazság: az, hogy hátunkat zavaró zsírréteg torzítja. Valójában nem kevés nő életét keseríti meg, és állítólag az az egyik leggyakoribb panasz a gyengébbik nem körében, hogy amint felkapják magukra a melltartót, kibuggyannak a hurkák, és létrejön a jól ismert „kötözött sonka” külső.

Persze izzasztó tornagyakorlatokba nem szeretnénk a karácsonyi rohanásban belefogni, mert sem kedvünk, sem pedig időnk nincs hozzá, de szerencsére a Sainsbury's a megmentésünkre sietett, és megalkotta számunka a bőrkisimító csodamelltartót, mely 10 fontért cserébe száműzi a kisebb-nagyobb dudorokat a hátunkon.

A cég igazán kreatív munkatársai a Back Smoothing Bra (hátsimító melltartó) nevet adták új kreációjuknak. A fehérnemű ugyanabból az anyagból készült, mint a többi alakformáló darab, és igazán széles hátsó része a kellemetlen zsírréteget azon nyomban eltűnteti.

Közel egy évig tartott, míg ezt a melltartót összehozták, és az egyik legfontosabb hatása, hogy a kapocs elöl, a mellek között található, így elkerülhető, hogy a fehérnemű vonalai látszódjanak a ruhán keresztül. Ráadásul a pántok is közelebb kerültek a hát közepéhez, tehát a hónalj alatti hurkák miatt sem kell többet aggódnunk. Mindezek mellett az egész melltartó igazán kényelmes és rugalmas, tehát nem vág be mélyen a bőrbe (aminek egyenes következménye lenne a kötözött érzés és kinézet).

Toni-Ann Lindsay, a  Sainsbury's munkatársa elmondta, hogy azért alkották meg a Back Smoothing Bra-t, mert egyre több vevőjük panaszkodott arra, hogy egyszerűen nem találnak olyan fehérneműt, ami ne emelné ki a hátukon lévő zsírt. Úgy gondolja, ezzel az új termékkel egyszerre csinosan és kényelmesen érezhetik magukat a nők, és nem kell azon aggódniuk, hogy a rajtuk lévő felesleget még inkább kihangsúlyozzák.

A melltartók 50 Sainsbury's üzletben kaphatóak igazán széles választékban: hozzájuthatunk 34-38-as méretben (B-DD kosárral), a mellben erősebbek pedig 40 C-DD-ben szerezhetik meg, itthon sajnos nem kaphatók. Viszont valószínűleg bármilyen széles pántos melltartó javít a hátzsírunk látványán...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta