Vége a kötözött sonka kinézetnek

Nincs annál elkeserítőbb látvány, mint amikor az amúgy divatos felsőrész alatt egyértelműen kivehetőek a háton lévő apróbb – vagy nagyobb – hurkák. Meglehet, hogy már kinéztük a tökéletes ruhát a karácsonyi bulira, azonban mégse vesszük meg, mivel ahogy alaposabban megvizsgáljuk magunkat álmaink kreációjában, egyből szemünk elé tárul a csúf igazság: az, hogy hátunkat zavaró zsírréteg torzítja. Valójában nem kevés nő életét keseríti meg, és állítólag az az egyik leggyakoribb panasz a gyengébbik nem körében, hogy amint felkapják magukra a melltartót, kibuggyannak a hurkák, és létrejön a jól ismert „kötözött sonka” külső.

Persze izzasztó tornagyakorlatokba nem szeretnénk a karácsonyi rohanásban belefogni, mert sem kedvünk, sem pedig időnk nincs hozzá, de szerencsére a Sainsbury's a megmentésünkre sietett, és megalkotta számunka a bőrkisimító csodamelltartót, mely 10 fontért cserébe száműzi a kisebb-nagyobb dudorokat a hátunkon.

A cég igazán kreatív munkatársai a Back Smoothing Bra (hátsimító melltartó) nevet adták új kreációjuknak. A fehérnemű ugyanabból az anyagból készült, mint a többi alakformáló darab, és igazán széles hátsó része a kellemetlen zsírréteget azon nyomban eltűnteti.

Közel egy évig tartott, míg ezt a melltartót összehozták, és az egyik legfontosabb hatása, hogy a kapocs elöl, a mellek között található, így elkerülhető, hogy a fehérnemű vonalai látszódjanak a ruhán keresztül. Ráadásul a pántok is közelebb kerültek a hát közepéhez, tehát a hónalj alatti hurkák miatt sem kell többet aggódnunk. Mindezek mellett az egész melltartó igazán kényelmes és rugalmas, tehát nem vág be mélyen a bőrbe (aminek egyenes következménye lenne a kötözött érzés és kinézet).

Toni-Ann Lindsay, a  Sainsbury's munkatársa elmondta, hogy azért alkották meg a Back Smoothing Bra-t, mert egyre több vevőjük panaszkodott arra, hogy egyszerűen nem találnak olyan fehérneműt, ami ne emelné ki a hátukon lévő zsírt. Úgy gondolja, ezzel az új termékkel egyszerre csinosan és kényelmesen érezhetik magukat a nők, és nem kell azon aggódniuk, hogy a rajtuk lévő felesleget még inkább kihangsúlyozzák.

A melltartók 50 Sainsbury's üzletben kaphatóak igazán széles választékban: hozzájuthatunk 34-38-as méretben (B-DD kosárral), a mellben erősebbek pedig 40 C-DD-ben szerezhetik meg, itthon sajnos nem kaphatók. Viszont valószínűleg bármilyen széles pántos melltartó javít a hátzsírunk látványán...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek