OFFLINE

Vörösben a vörös szőnyegen

2013. január 2., szerda 09:27

A tavaszi színkavalkád, a narancssárga és a citromsárga tündöklése után ősszel a vörös szín dominál az élénk színek közül. A hírességek mindig is előszeretettel viselték ezt a színt, de az utóbbi napokban egyszerre többen is hódoltak ennek a trendnek.

Kate Hudson egy Prabal Gurung, Jennifer Garner az egyre népszerűbb Monique Lhullier kollekciójából választott estélyit. Azonban a kevésbé elegáns ruhák között is egyre több vörös összeállítást láthatunk. Amanda Seyfried Miu Miu nadrágkosztümmel tette le a voksát a vörös mellett, Nicole Kidman egy L'Wren Scott ruhát választot, amiben a vöröses szín több árnyalata is felbukkan.

Kattintson a képre és nézzen még több vörösben pompázó hírességet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta