Roger Vivier-t is megihlette Marilyn Monroe

Marilyn Monroe körül mostanában különösen nagy a felhajtás. Az HBO új dokumentumfilmet forgat róla, nemrégiben a Chopard állította ki a színésznő eddig sosem látott fényképeit, közben pedig Bruno Frisonit is megihlette a szőke díva, aki limitált cipő- és táskakollekciót tervezett Roger Viviernek "Rendez-Vous" címmel.

"Marilyn, miközben egész lényéből üvölt a szexualitás, egyben a nőiesség esszenciája is. Remélem sikerült egy olyan kollekciót megalkotnom, melyből érződik ez az ártatlan, ám mégis érzéki természet, melynek Marilyn a mestere volt" – mondta a tervező, Frisoni a style.com-nak.

A kollekció limitált számú kiegészítői, mint például a flitteres-, illetve csipkés magassarkúk is erre a szexis dívaságra hajaznak, és akkor még nem beszéltünk a halványrózsaszín alapon cseresznyeszínű ajkakkal díszített borítéktáskáról. Az aztán tényleg Marilyn!

Frisoni hozzátette, hogy Monroe-n kívül természetesen a Vivier divatház stílusa is rányomta bélyegét a kollekcióra, hiszen a prizma formát, ami a cég védjegye, egyértelműen innen merítette. "A koncepció az volt, hogy egy kis extremitást csempésszünk az ikonikus darabokba. Azt hiszem, ezt a kristályokkal kirakott prizma-táskánál jobban semmi sem bizonyíthatja" – állítja a tervező.

A Rendez-Vous kollekciót decembertől lehet kapni a márka Miami boltjában, januártól New Yorkban és Párizsban, februártól Milánóban és márciustól Hongkongban is, de a tervek szerint a világ összes (10) Vivier butikjában megjelenik majd pár darab. Nem olcsó darabok ezek, talán az is érzékelteti a Vivier kiegészítők árfekvését, hogy a cég nemrég Dubajban nyitott üzletet. Meg az, hogy ez mezei Prisma táska 925 euro (262 ezer forint) a márka online butikjában.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek