OFFLINE

Roger Vivier-t is megihlette Marilyn Monroe

2012. december 30., vasárnap 20:53

Marilyn Monroe körül mostanában különösen nagy a felhajtás. Az HBO új dokumentumfilmet forgat róla, nemrégiben a Chopard állította ki a színésznő eddig sosem látott fényképeit, közben pedig Bruno Frisonit is megihlette a szőke díva, aki limitált cipő- és táskakollekciót tervezett Roger Viviernek "Rendez-Vous" címmel.

"Marilyn, miközben egész lényéből üvölt a szexualitás, egyben a nőiesség esszenciája is. Remélem sikerült egy olyan kollekciót megalkotnom, melyből érződik ez az ártatlan, ám mégis érzéki természet, melynek Marilyn a mestere volt" – mondta a tervező, Frisoni a style.com-nak.

A kollekció limitált számú kiegészítői, mint például a flitteres-, illetve csipkés magassarkúk is erre a szexis dívaságra hajaznak, és akkor még nem beszéltünk a halványrózsaszín alapon cseresznyeszínű ajkakkal díszített borítéktáskáról. Az aztán tényleg Marilyn!

Frisoni hozzátette, hogy Monroe-n kívül természetesen a Vivier divatház stílusa is rányomta bélyegét a kollekcióra, hiszen a prizma formát, ami a cég védjegye, egyértelműen innen merítette. "A koncepció az volt, hogy egy kis extremitást csempésszünk az ikonikus darabokba. Azt hiszem, ezt a kristályokkal kirakott prizma-táskánál jobban semmi sem bizonyíthatja" – állítja a tervező.

A Rendez-Vous kollekciót decembertől lehet kapni a márka Miami boltjában, januártól New Yorkban és Párizsban, februártól Milánóban és márciustól Hongkongban is, de a tervek szerint a világ összes (10) Vivier butikjában megjelenik majd pár darab. Nem olcsó darabok ezek, talán az is érzékelteti a Vivier kiegészítők árfekvését, hogy a cég nemrég Dubajban nyitott üzletet. Meg az, hogy ez mezei Prisma táska 925 euro (262 ezer forint) a márka online butikjában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta