OFFLINE

Lagerfeld 10 legjobb beszólása 2012-ben

2012. december 30., vasárnap 17:27

A világ egyik legelismertebb divattervezője sohasem a visszafogott stílusáról volt híres. Időről időre sértő beszólásaival hívja fel magára a figyelmet, bár azt nem lehet tudni, ezeket mennyire mondja komolyan, és egyáltalán, kinek mondja és mikor: mindenesetre egyre jobb beszólásokat kezdenek Lagerfeldnek tulajdonítani.

Azt már február óta tudjuk, hogy Adele kövér, és az orosz férfiak rondák, de a görögök is megkapták a magukét, amikor a furcsa ruhákat tervező, kissé öntelt Lagerfeld a Metro lapcsalád vendégszerkesztője volt egy napig.

Júniusban megint megjelent egy adag furcsa Lagerfeld-ruha, aminek kellett a hírverés, így aztán augusztusban a tervező bevetette kedvenc cicáját: a Choupette névre keresztelt macskánál nincs is jobb marketingfogás. Esetleg még több beszólás. Merthogy a vendégszerkesztői munka alatt elhangzott mondatok, és az innen-onnan előkerülő Lagerfeld-aforizmák mindig címlapra juttatják a tervezőt. Mi most az idei 10 legjobb megszólalást szedtük galériába, kattintson a képre és olvassa el, miket hordott össze a híres tervező 2012-ben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta