Dobja fel szettjét narancs táskával, mint Emily!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Emily Schulman

Vasárnapra virradóra ismét megjelennek a sűrű, zúzmarás ködfoltok, melyek napközben helyenként tartósnak bizonyulhatnak – ígéri az Időkép.hu. A ködös tájakon egész nap fagyhat, a napos vidékeken 0-5 fok várható. Csapadék elvileg nem lesz.

Ha már borúra kell számítani (legalábbis az ország egy részén), legalább a napi szett legyen vidám: emily Schulman a Cupcakes and Cashmere oldalt vezeti, és mint divatblogger vett részt 2012 februárjában a New York-i divathét Ralph Lauren showján. Nekünk nagyon tetszik a narancsszínű táska, a leopárdos magassarkú és a bézs ballonkabát is, reméljük, önök is találnak valami olyat Emily szettjében, amire jó ránézni!

Ruha, kabát, táska és harisnya: Ralph Lauren

Cipő: Prada

139107701
139107697
Monica Mcklinski / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek