OFFLINE

Orrtyű hideg ellen: menő vagy ciki?

2012. december 26., szerda 13:55

A térségünket jó ideje elkerülő csontig hatoló hideg ellen idén nemcsak a jól bevált sál-sapka-kesztyű kombóval védekezhetünk, ugyanis egy élelmesebb, hideg időjárásra specializálódott csapat feltalálta a 'snowyt', azaz a riasztóan hangzó orrtyűt. A Zorró álarcára emlékeztető, arc közepét félbevágó anyag a márka állítása szerint nemcsak az arcüreg-gyulladástól védi meg használóját, de problémamentesen lehet benne levegőt venni és forraltborozni is.

A fekete, lila és kék színben is kapható kiegészítőt az év utolsó hónapjában az eredetinél jóval olcsóbban, 2990 forintért szerezheti be az, akinek az orra a legérzékenyebb pontja a téli szezonban. Ha sajnálja a pénzt a 100 Folk Celcius által is megénekelt orrmelegítőre, a Brannagh praktikái oldalára kattintva megnézheti, hogyan lehet a legegyszerűbben két óra alatt elkészíteni az alig 10 centis hosszú és 6 centi széles melegítő csíkot. Mit gondol, menő a nem éppen esztétikus orrtyű, vagy inkább cikinek és feleslegesnek találja a kiegészítőt?

nozi
2789 szavazat 3707 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta