OFFLINE

Beckhamék fia lett a Burberry arca

2012. december 20., csütörtök 11:42

Victoria és David Beckham már jó ideje magabiztosan pózol modellként különböző fotókon, és már középső fiuk, a 10 éves Romeo is csatlakozott hozzájuk. Őszintén szólva ez nem is meglepő – függetlenül attól, hogy benne van-e a híres szülőknek a keze gyermekük modellkarrierjében –, ugyanis a fiú igazán profi mód mozog a kamerák előtt, és a szakértők szerint nagy jövő áll előtte ebben a szakmában.

Nemrégiben a Spice Girls musical premierjén természetesen tiszteletét  tette a Beckham család is, de nem is akárhogy: a família fiú tagjai tetőtől talpig Burberry-ben jelentek meg. Időközben kiderült, ez nem volt véletlen, mivel Romeót választották a márka 2013-as év tavaszi kampányarcának.

Mario Testino fotós egyes képei már napvilágot is láttak, ahol a kis Beckham gyerek Cara Delevingne-nel, Edie Campbell-lel, Charlotte Wiggins-szel, Charlie France-szel, illetve Max Rendell-lel pózol.

Hol a kissé komolyabb, klasszikus, bézs Burberry viharkabátban, hol pedig színes, fényes dzsekiben, fekete nadrágban és Wayfarer  napszemüvegben nyomul, bár lényegében mindegy, mit aggatnak rá, mindegyik darabban sugárzik róla, hogy jól érezte magát a fotózás alatt, annak ellenére, hogy ez volt élete első munkája.

Christopher Bailey, a divatház kreatív igazgatója szintén meg van elégedve Romeóval, sőt mi több, úgy gondolja, hogy lendületes, fiatal energiákkal tette még tökéletesebbé a kampányt.

„Nagyon jól érzetük magunkat a fotózás alatt, és úgy gondolom, ez látszik is a képeken, amik remekül tükrözik a derűs és lendületes szellemiségét a kollekciónak” – magyarázta Bailey.

A képeket elnézve a kis Romeónak nem ez lesz az utolsó modellmunkája, és ki tudja: lehet, hogy egy új családi hagyomány van születőben a Beckham famíliában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta