OFFLINE

Nadrágtartós és műanyag szélforgós boxerek karácsonyra

2012. december 19., szerda 12:41

Az Intimissimi oldalán találtunk rá a tényleg extrémnek mondható boxeralsókra, melyek közül a legtöbbet egyáltalán nem értjük, mert még viccnek is rosszak. Ilyen például a "Winter Minestrone" feliratos alsó, amiről egy kelkáposzta mosolyog ránk, de ennél sokkal érthetetlenebbek a műanyag karácsonyfával, vagy a szélforgóval díszetett darabok.

Utóbbiak mellett talán már nem is számít extrémnek a nadrágtartós, szmoking-szerű boxer, vagy a répa-farkú hóemberrel díszetett alsónadrág. Az oldalról csak szemezgettünk, a többit itt nézheti meg. Az olasz cég sajnos árat nem mellékelt a gatyák fotói mellé, de biztos, hogy nem két fillér egy ilyen szörnyedelem, inkább arra tippelnénk, hogy 3 ezer forintnál drágábban osztogatják ezeket az alsókat.

Ön venne pasijának ilyen ronda boxert? Vagy esetleg viccesnek tartja, hogy ilyet vesz főnökének céges karácsonyra? Akkor ön szerint biztos menő a sok röhejes férfialsó. Ha azonban azonnal megszakítaná a kapcsolatot azzal, akin ilyet lát, vagy akitől ilyet kap, akkor szavazzon arra, hogy cikik az Intimissimi alsói!

982 szavazat 967 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta