OFFLINE

Lady Gaga emeli a tétet: menő vagy ciki a ketrec-fejdísz?

2012. december 18., kedd 08:04

Az énekesnő eléggé el volt tűnve az utóbbi időben. Szerencsére előkerült, nem is akárhogy: fején kalitkával, ujján pedig akkora műkörömmel, amivel ölni is lehetne. Szombat délután New York-i hoteléből lépett ki Gaga egy arany ketreccel a fején, amiben Hannbal Lectert idézte a Daily Mail újságírói szerint. Vagy Leonardo DiCapriót a Vasálarcos című filmből, szerintünk. Az énekesnő stylistja, Nicola Formicetti nemrég nyilatkozta, hogy megbánt már pár szettet, de Gagán végülis minden jól mutat – hát a fejketrec talán még rajta se az igazi…

A szett többi részében és a sminkben amúgy pont semmi különös nincs, a fekete bőrkabát, a csipkefelső és a fekete nadrág tök átlagos. Egyébként a fejdíszes már a második szettje volt Gagának aznap: szombat délelőtt is sokkolta kicsit az embereket. Fehér, érdekesen szabott, elegáns ruhát választott, de a visszafogott estélyi mellett akkora fekete műkörmöt villantott mutatóujján, amekkorát még nem láttunk (kép itt).

Ha összeadjuk a hatalmas körmöt és a fejtketrecet, csak arra tudunk gondolni, hogy Gaga retteg attól, hogy egyszercsak elkezdi túrni orrát széles publikum előtt. Vagy önnek tetszenek az énekesnő újabb extrém húzásai? Ha ön szerint kifejezetten vicces a fejdísz és a köröm, nyomjon a menőre, ha túlzásnak tartja a furcsa kiegészítőket, szavazzon a cikire!

1629 szavazat 1175 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta