OFFLINE

Miranda Kerr kihívóan harapdálja az ujját a Mangónak

2012. december 14., péntek 20:08

November közepe óta tudjuk, hogy Kate Moss-t az ausztrál modell váltja a márkánál, legalábbis ami a 2013-as tavaszi és nyári kollekció reklámkampányát illeti. Elsőre csak egy közleményre és pár werkfotóra futotta, de ezen a héten Madridban hivatalosan is bejelentették a nagy hírt és pár reklámfotó is előkerült. Részletek a hajtás után!

Arra persze ügyelt a cég, hogy Kerr minél több összeállítást mutasson be. Az előzetes képeken egy fehér blézert, fekete felsőt és csíkos nadrágot viselt, a sajtótájékoztatón viszont már egy fehér, szakadt farmerben, fehér pólóban és duplasoros blézerben pózolt nagy vehemenciával a közönségnek, a kampányfotókon pedig újabb három szettet mutat be.

A modell, aki nemrég az énekléssel is megpróbálkozott a Victoria's Secret kedvéért, természetesen a Twitter oldalán is közzétette az egyik kép részletét, de a szokásos marketingduma nélkül, hiszen azt már az első közleményben és a sajtótájékoztatón letudta. Aki lemaradt volna, Kerr megemlítette, hogy mennyire örül annak, hogy együtt dolgozhat a márkával a 2013-as tavaszi/nyári kampányon, és milyen remek volt a New York-i fotózáson. Ja, és imádja a Mango kollekcióit, hiszen minden alkalomra talál megfelelő ruhát náluk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta