OFFLINE

Menő vagy ciki az Olsen ikrek 11,8 millió forintos hátizsákja?

2012. december 14., péntek 13:56

A korábban 4 millió forintos szőrmehátizsákkal sokkoló Olsen ikrek az idei szezonban is túlárazta designer-táskáit. Ashley és Mary-Kate Olsen közös luxuscége, a 2006-ban alapított The Row egy 55000 dolláros, 11,8 millió forintos fekete lakkbőr hátizsákot dobott piacra, melynek különlegessége, hogy mindössze 12 darab készült belőle világszerte. A nílusi krokodilbőrből varrt táskákra a pirulákra emlékeztető díszeket a neves brit művész, Damien Hirst tervezte a Council of Fashion Designers of America által is elismert márkának – írja a highsnobette.com.

„Nagy rajongói vagyunk Damien Hirst és a The Row munkáinak is, ezen a projecten a fő hangsúly a különböző médiumokból jött művészek közös munkáján volt. Álmodni sem tudnánk ennél jobb partnerséget. Ezzel a hátizsákkal sikerült közelebb hoznunk a művészet és a divat között tátongó szakadékot” – nyilatkozta az együttműködésről Paola Russo, a Just One Eye társalapítója, akinek elfogultsága érthető, ugyanis a sima és pöttyös változatban is kapható táskák december 12-től csakis a Just One Eye-nál lesznek beszerezhetőek, a bevétel egy részét pedig az UNICEF-nek ajánlották fel a tervezők.

the olsen twins and damien hirst team up for a one of a kind 55k

Ön szerint menő az Abodi Dóra cipőre emlékezető, hordható műalkotásnak beállított táskakollekció vagy cikinek találja, hogy egy kisebb lakás árát kell kifizetni az Olaszországban gyártott kiegészítőért?

The-Row-Olsens-backpack
2375 szavazat 1477 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta