OFFLINE

Katalin hercegné mánia: mindenki frufrut vágat

2012. december 13., csütörtök 14:19

A hivatalosan is állapotos cambridge-i hercegné frissen vágatott frufruja szinte napok alatt vált a manhattani elit kedvenc frizura trendjévé. Míg Katalin hercegné még szokja a fél arcát eltakaró tincseket, a New York-iak  nem tudnak betelni a klasszikus formával – írja a dailymail.co.uk.

„Sok ügyfél hozza be hozzánk a hercegné képét, hogy megmutassák a stylistnak, milyen frizurát képzeltek el maguknak” – meséli Mordechai Alvow, a Yarok Hair szalon alapítója, akinek ügyfele közé tartozik többek között Melanie és Ivanka Trump is.

Ön vágatna magának Katalin hercegnés frufrut?

 • 111
  Tervezem, hogy kipróbálom
 • 392
  Nem tetszik ez az új stílus
 • 226
  Már egy ideje ilyen a frizurám
 • 679
  Nem utánzok senkit

Ilyen frufrut vágatott magának a 37 éves énekes-dalszerző, Leah Blishi is, aki a divathetek kifutóján látott hetvenes évek retro ihletésű ruhái után már meg volt győződve arról, hogy újra divatba az ilyen típusú frizura is. „Várható volt, hogy megnő a hosszú frufru iránti kereslet, ami teljesen összhangban van a jelenlegi divatirányzatokkal” – nyilatkozta Blishi a Daily Mailnek.

A látszólag kevés karbantartást igénylő, középen elválasztott frizuráról a stylistok is egyetértenek abban, hogy sikerének egyik titka abban rejlik, hogy nemcsak a divatikonná vált hercegnén mutat jól, hanem szinte minden arcformához jól igazodik.

„Ez a típusú frizura alacsony kockázattal jár, nem jelent akkora változást, mint egy rövid haj vágatása, ráadásul tökéletesen beleolvad a hosszabb tincsek közé”- magyarázza az új mániát Gardner Edmunds, a Marie Robinson Salon munkatársa. A hírességek stylistjaként számon tartott Oscar Blandi szerint pedig Middleton frizurájának kulcsa az arányokban és az arc csontozatban rejlik.

„Nagyon örülök, hogy bevállaltam ezt a frizurát. A hossza szépen kiemeli az arccsontokat és felhívja a figyelmet a szemre. Ráadásul sokoldalú is, mert ha akarom, drámain a homlokhoz fésülhetem, vagy klasszikusan elválaszthatom középen. A hosszú frufru a hajtrendek igazi nagy visszatérője idén” – mondja új frizurájáról Blishi.

Az új Kate Middleton stílushoz már csatlakozott a hercegné hasonmása, a 32 éves Heidi Agan is, aki Jo Hansford londoni szalonjában igazítatta meg frufruját. Az ő frizuráját készítő India Sturgis a Dailymail-nek elárulta, hogyan készítsünk magunknak pár lépésben hercegnői frizurát, amit a videóból most ön is könnyen elsajátíthat.

Első lépésben, miután csokoládébarnára festette tincseit, egy nagyméretű hajkefe segítségével szárítás közben fésülje haját egyenletesen simára. Miután megszáradt, haját válassza legalább négy egyenlő részre és csatolja fel azt. Tincsenként egy nagyobb hajsütővas segítségével süsse át, majd ha az összes tinccsel végzett, ujjai segítségével lazítsa ki őket, hogy természetesebbnek, lazának tűnjenek és rögzítse hajlakkal az egészet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta