OFFLINE

A H&M koppintja Alexander Wangot?

2012. december 13., csütörtök 17:17

A H&M-ben találtunk egy rakat ezüst színű, magas sarkú cipőt, ami nagyon ismerős volt valahonnan. A cég honlapján aztán nem leltük a lábbelit, de a fashionista.com-on pont volt egy összeállítás Alexander Wang legsikeresebb ruháiból, kiegészítőiből és rögtön rájöttünk, honnan olyan ismerős az ezüst cipő – a tervező 2011-es őszi/téli kollekciójából.

Persze a két lábbeli nem ugyanolyan, de nagyon hasonló: ha önnek bejön az extrém cipő, akkor most vegye meg a H&M-ben leárazva 5 ezer forintért, és mondja azt, hogy tervezői darab!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta