OFFLINE

Dita Von Teese karácsonyi tippjei férfiaknak

2012. december 12., szerda 20:25

Bár egy nemrég végzett brit kutatásból egyértelműen kiderül, hogy mit nem szeretnének kapni a nők karácsonyra, vannak hírességek, akik másféle vásárlási tippekkel látják el az üzleteket kétségbeesve járó férfiakat. Dita Von Teese frappáns ajándékötletén például egyáltalán nem lepődtünk meg, mivel  a napokban került a Debenhams üzleteibe legújabb fehérnemű kollekciója 'Von Follies' néven, így adja magát, hogy saját tervezésű készletén kíván túladni a burleszk királynő.

„Rengeteg fehérneműt adtam már el férfiaknak. Néhányuk, még a közvetlenebbek is, zavarban voltak fehérnemű vásárláskor, mások inkább tanácstalannak tűntek” – mondja a témában szakértőnek számító 40 éves éves díva, aki állítása szerint 15 évesen egy fehérnemű boltban kezdte karrierjét, az elmúlt években pedig olyan neves tervezőkkel működött már együtt, mint Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood vagy a Wonderbra – írja a fashion.telegraph.co.uk.

Ön ajándékozna fehérneműt vagy ékszert?

  • 57
    Félnék,hogy felsülök vele
  • 109
    Általában ezt a kettőt ajándékozom
  • 81
    Inkább könyvet veszek ajándékba

„A férfiak legnagyobb hibája vásárlásnál, hogy olyan dolgokat vesznek, amikben a nők kényelmetlenül érzik magukat. Az én álmom az lenne, hogy egy férfi behozza az üzletbe partnere kedvenc melltartóját vagy bugyiját, hadd lássa az eladó, hogy mit szeret viselni az, akinek az ajándékot szánják. A fekete csipke például mindenkin jól mutat, ráadásul minden évszakban működik. Nem utolsó sorban szexi, csábító, elegáns és kifinomult is” – tanácsolja Von Teese, aki saját márkáján kívül a francia Fifi Chachnil és Chantal Thomass fehérnemű üzletét ajánlja az ünnepi szezonra.

Míg Dita Von Teese a fehérnemű-vásárlásra beszélné rá a férfiakat, Anglia egyik legnépszerűbb ékszer tervezője, Pippa Small az ékszervásárlásra buzdít. „A férfiak általában nehezen találják el partnerük ízlését, ami érthető, hiszen egy ékszer igazán személyes ajándék” – mondja a kanadai származású designer, aki leginkább festői színezetű, nyers, vágott köveiről, holdköveiről ismert az ékszer szakmában. Small üzlete egyébként híres arról, hogy az ünnepek után kérésre átalakítják a karácsonyi ajándéknak szánt, nem megfelelő egyedi darabokat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta