Dita Von Teese karácsonyi tippjei férfiaknak

Bár egy nemrég végzett brit kutatásból egyértelműen kiderül, hogy mit nem szeretnének kapni a nők karácsonyra, vannak hírességek, akik másféle vásárlási tippekkel látják el az üzleteket kétségbeesve járó férfiakat. Dita Von Teese frappáns ajándékötletén például egyáltalán nem lepődtünk meg, mivel  a napokban került a Debenhams üzleteibe legújabb fehérnemű kollekciója 'Von Follies' néven, így adja magát, hogy saját tervezésű készletén kíván túladni a burleszk királynő.

„Rengeteg fehérneműt adtam már el férfiaknak. Néhányuk, még a közvetlenebbek is, zavarban voltak fehérnemű vásárláskor, mások inkább tanácstalannak tűntek” – mondja a témában szakértőnek számító 40 éves éves díva, aki állítása szerint 15 évesen egy fehérnemű boltban kezdte karrierjét, az elmúlt években pedig olyan neves tervezőkkel működött már együtt, mint Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood vagy a Wonderbra – írja a fashion.telegraph.co.uk.

Ön ajándékozna fehérneműt vagy ékszert?

„A férfiak legnagyobb hibája vásárlásnál, hogy olyan dolgokat vesznek, amikben a nők kényelmetlenül érzik magukat. Az én álmom az lenne, hogy egy férfi behozza az üzletbe partnere kedvenc melltartóját vagy bugyiját, hadd lássa az eladó, hogy mit szeret viselni az, akinek az ajándékot szánják. A fekete csipke például mindenkin jól mutat, ráadásul minden évszakban működik. Nem utolsó sorban szexi, csábító, elegáns és kifinomult is” – tanácsolja Von Teese, aki saját márkáján kívül a francia Fifi Chachnil és Chantal Thomass fehérnemű üzletét ajánlja az ünnepi szezonra.

Dita Von Teese
Dita Von TeeseDave M. Benett / Europress / Getty

Míg Dita Von Teese a fehérnemű-vásárlásra beszélné rá a férfiakat, Anglia egyik legnépszerűbb ékszer tervezője, Pippa Small az ékszervásárlásra buzdít. „A férfiak általában nehezen találják el partnerük ízlését, ami érthető, hiszen egy ékszer igazán személyes ajándék” – mondja a kanadai származású designer, aki leginkább festői színezetű, nyers, vágott köveiről, holdköveiről ismert az ékszer szakmában. Small üzlete egyébként híres arról, hogy az ünnepek után kérésre átalakítják a karácsonyi ajándéknak szánt, nem megfelelő egyedi darabokat.

Pippa Small
Pippa SmallDave M. Benett / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek