OFFLINE

Military stílusú kabátban a szél is kevésbé jeges

2012. december 11., kedd 17:53

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Military kabát

Szerdán kezdetben még keleten számíthatunk havazásra, aztán csökken a felhőzet – írja az Időkép.hu. A Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik az északnyugati szél, amitől a 0 és -4 fokos délutáni maximumot hidegebbnek érezhetjük. Éjszaka helyenként simán -10 fok alá hűl a levegő.

Mai modellünk a februári divathéten épp a Band of Outsiders showjára vár a divatos, khakizöld kabátban. A szakadt farmer alá kell egy harisnya a mínuszokban, de a kabát, a táska és a cipő triót nyugodtan másoljuk le, ha tudjuk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta