OFFLINE

Vegyen vintage ruhákat, mint Olivia

2012. december 5., szerda 17:10

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Olivia Locher

December 6-án, csütörtök délelőtt kicsit még a Nap is kisüthet, majd északnyugat felől időnként erősen megnövekszik a felhőzet és elsősorban a Dunántúlon elszórtan számíthatunk hózáporokra – írja az Időkép.hu. Délutántól az északnyugati szél már többfelé élénk, olykor erős lesz, nappal -1, +4 fok várható. Éjszaka fagyni fog mindenképp, -2, -7 fok lesz, a tartósan havas tájakon -10 fok is lehet. Ettől még csütörtökön jön a Mikulás, tehát van minek örülni.

És ha már örülünk, felöltözhetünk olyan tarkán, mint Olivia Locher, New York-i fotós a 2012-es februári divathétre. Olivia minden cucca vintage, valószínűleg nem lenne nehéz hasonlóan mintás szettet összeszedni a hazai vintage üzletekben. És sapka helyett köthetünk turbánt is, már ha elég bevállalósak vagyunk és nem félünk attól, hogy kiröhögnek az utcán.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta