Vegyen vintage ruhákat, mint Olivia

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Olivia Locher

December 6-án, csütörtök délelőtt kicsit még a Nap is kisüthet, majd északnyugat felől időnként erősen megnövekszik a felhőzet és elsősorban a Dunántúlon elszórtan számíthatunk hózáporokra – írja az Időkép.hu. Délutántól az északnyugati szél már többfelé élénk, olykor erős lesz, nappal -1, +4 fok várható. Éjszaka fagyni fog mindenképp, -2, -7 fok lesz, a tartósan havas tájakon -10 fok is lehet. Ettől még csütörtökön jön a Mikulás, tehát van minek örülni.

És ha már örülünk, felöltözhetünk olyan tarkán, mint Olivia Locher, New York-i fotós a 2012-es februári divathétre. Olivia minden cucca vintage, valószínűleg nem lenne nehéz hasonlóan mintás szettet összeszedni a hazai vintage üzletekben. És sapka helyett köthetünk turbánt is, már ha elég bevállalósak vagyunk és nem félünk attól, hogy kiröhögnek az utcán.

138783222
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek