Vegyen parkát, mint Nina!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Nina Stotler

Szerdán kora délutánig még a keleti országrészben hullhat hó, közben nyugaton elvékonyodik a felhőzet – írja az Időkép.hu. Délután számottevő csapadék sehol sem várható, az északnyugati szél élénk lesz, nappal 0 és 6 fok között alakul a hőmérséklet, keleten lesz hidegebb. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -3 fok között alakul.

Nina Stotlert 2012 februárjában kapta le a Getty fotósa New Yorkban, a divathéten. Az írónőként bemutatkozó, erősen sminkelt lány öltözéke nem annyira extravagáns, mint a többi divathét-rajongóé, de talán pont ezért jó. Hasonló meleg, kapucnis parkát bárhol tudunk venni, most nagy divat nálunk is. A farmer és a bakancs se különleges darab, de ilyen rossz időben már ennyi kiöltözés is pont elég az ember lányának, nem?

Felső: Oleg Cassini

Nadrág: Margela

Bakancs: Dr. Martins

Kabát, táska: vintage

138985071
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek