OFFLINE

Vegye lazán a hideget, mint Paddy!

2012. december 2., vasárnap 16:06

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos londoni járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Paddy

Hétfőn eleinte még számítani lehet hószállingózásra, kisebb havazásra a középső országrészben, keleten havas esőre, esőre, majd kelet felé távozik a csapadék – írja az Időkép.hu. A Dunántúlon viharossá alakul a szél. Éjszaka minimum -2 és +3 fok lesz, napközben 1-5 fok lehet. A hideg persze nem zavarhat meg egy igazi britet, Paddy hasonló időben egy szál pulóverben vagánykodik Londonban. Jó az összeállítás, de azért ön vegyen fölé egy meleg kabátot!

Pulóver: Asos

Ing: vintage

Nadrág: Topman

Cszizma: Office

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta