Hideg lesz szerdán is, öltözzön Noomi Rapace-nak!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a londoni divathét egyik híres látogatóját, a Tetovált lányból ismert Noomi Rapace színésznőt mutatjunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szerdán!

Noomi Rapace

A hétfő reggeli havazás és a hideg kedd után szerdára sok napsütést ígérnek, igaz, délutántól délnyugat felől felhősödés kezdődik. Hajnalban még többfelé fagyni fog, északon és nyugaton helyenként pára, köd képződhet, napközben viszont felmelegedés jön – írja az Időkép.hu. Késő este délnyugaton néhol eső már kialakulhat. A nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul, éjszaka viszont lehet mínusz 3 fok is. Ennek megfelelően nem árt, ha beszerzünk egy jó kalapot, mint Rapace, és őszi kabátunkat is vastagabb szövetre cserélhetjük.

A színésznőn nagyon jól mutat az anyagában és stílusában azonos nadrág-kabát páros. A szürke ing a kalaphoz illik, ki van talál a szett: egyedül a táskát nem értjük, de ennyit még talán meg lehet bocsátani a bohéman, mégis elegánsan öltözött színésznőnek.

szerdára
Ian Gavan / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek